Pawelb771 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to wreszcie się doczekałem :jupi: Model mam już w modelarni. Ilość części imponująca, ze 2 miesiące roboty będzie. Jakość wykonania bez komentarza (przecież to Artexowe). Galanteria co do ostatniej śrubki , koła etc. Postaram się w miarę dokładnie opisać jego budowę, a fotki będzie mi wrzucał Tomek. Myślę że pierwsze fotki już dzisiaj (wszystko co było w pudełku) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojdas Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 No to wreszcie się doczekałem :jupi: Model mam już w modelarni. Ilość części imponująca, ze 2 miesiące roboty będzie. Jakość wykonania bez komentarza (przecież to Artexowe). Galanteria co do ostatniej śrubki , koła etc. Postaram się w miarę dokładnie opisać jego budowę, a fotki będzie mi wrzucał Tomek. Myślę że pierwsze fotki już dzisiaj (wszystko co było w pudełku) Czy to oznacza, że model już jest oficjalnie do kupienia? pzdr. Piotr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Na razie wyjdzie kilka sztuk, I to nie z winy Artexu tylko po prostu brak balsy . Ale już już lada moment .Balsa obiecana jest na 15 maja więc już niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Tak jak pisał Paweł. Zdjęcia co jest w pudełku . A jest tego sporo , pokój Bucza wygląda jak mała komórka :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubek85 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a ile to cudo może kosztować? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 a ile to cudo może kosztować? O ile pamiętam to 1190zł. Pawelb771 Powodzenia w budowie - trzymam kciuki :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Masz rację Darku taka będzie ponoć cena.. A co do budowy to właśnie lecę do modelarni , żeby jutro wrzucić jakieś fotki EDIT miałem dwa dni problemu z neostradą dzisiaj przyszedł koleś z tepsy i naprawił usterka?? ---kabel plus królik= :cry: :cry: także fotki wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Trochę mi zeszło i nie pisałem ale nie próżnowałem. Kadłub zrobiłem w jeden wieczór(dłuuuuugi wieczór). Ale to sama przyjemność kiedy wszystko pasuje jak lego . To teraz trochę zdjęć. Jednak ja będę wrzucał bo przecież nie opiszę zdjęcia w czyimś (Tomkowym) poście. Tu z wilgusią też z ww firmy Tutaj z pomocniczkami No nie tak wszystko w jeden wieczór bo usterzenie to już drugie podejście no i dzisiaj wziąłem się za skrzydło samo składanie skrzydła do tego stanu to 10 minut roboty. Każde żebro numerowane . BAJKA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Łohohoho, składania masz co nie miara, można tylko pozazdrościć modelu i silnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Poza tymi dwoma pomocniczkami cały Kraśnik Ci to składa??? W 2 dni masz 60% modelu gotowe ! A może zwiozłeś całą rodzinkę z Chin ???? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Serio Tomciu no może jeszcze kawałek dnia nr3. I wiesz że nie kłamię bo pamiętasz kiedy zwiozłem go z Artexu. Z Chińczykami to już byłby oblatany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Model mam już w modelarni. Ilość części imponująca, ze 2 miesiące roboty będzie. NIE BĘDZIE sorry że post pod postem ale chciałem siebie zacytować a w opcji edycji nie mogłem plan na dzisiaj to lotki i klapy no i serwa(hs85mg)przyjadą ze Skorpiona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No właśnie dlatego że wiem dokładnie kiedy to brałeś , to mnie zszokowałeś ile masz już gotowego modelu.! Ja się spodziewałem ze może kawałek kadłuba jest gotowy , a tu pełny szok, . Nie dość, że kadłub niemal cały, to już skrzydła montujesz Wyjdzie na to, że Wilgę będziesz dłużej składać . :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Wilga rzeczywiście rzucona w kąt , skończę ją po rwd. Po prostu chcę złożyć model szybko przed produkcją seryjną żeby wychwycić ewentualne błędy i poprawić. sam składasz pierwszego z serii to wiesz o czym mówię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 No to czekamy na dalsze foto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Proponuje wyedytowac 1szy post i podać jakies parametry modelu bo to troche jak ogladanie filmu z zasłoniętym ekranem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Proponuje wyedytowac 1szy post i podać jakies parametry modelu bo to troche jak ogladanie filmu z zasłoniętym ekranem. to jest przedłużenie tematu założonego przez Tomka i tam było wszystko podane. Ale dobra moje niedopatrzenie bo to w sumie nowy temat Rozpiętość 196cm długości kadłuba nie mierzyłem, waga 1 egzemplarza przed produkcją3,5kg silnik założę saito 72 może trochę za mocny ale lubię mieć nadmiat mocy w razie czego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 hmm szybkość składania modelu powalająca. Nawet jak na Ciebie:d W tym tempie to model zapewne już skończony i oblatany? dawaj fotki z postępów;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelb771 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 no hej . trochę mi zeszło (totalny brak czasu) ale dzisiaj postaram się wrzucić trochę fotek z budowy. Bo tak do końca to nie próżnowałem i trochę porobiłem przy modelu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 5 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Jak w temacie :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.