rapier Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2009 Jutro ma wiac ze wschodu okolo 6m/s tak wiec jesli ktos bylby zainteresowany to mozna by malymi modelami polatac na zboczu w Bodzowie.Ja jutro bede w okolicy 10.00 Jesli bedzie dobrze to zostane a jak nie to przeniose sie na smietnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 To i ja wpadnę koło 10:20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomisław Piotr Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 No i fajnie było. Jak przyjechałem ok 10.30 był już duet Arek i Piotr. Więc dołączyłem do nich. Lataliśmy solo, duo, trio. Z tria nie ma zdjęc, bo nie było komu zrobic (nie miałem statywu). Silny i porywisty wiatr, czasami zanikający, nie był ułatwieniem w naszych lotach. Ja w swoim Blizzardzie miałem silnik ratunkowy ale raz, nie udało się :cry: Teraz kilka zdjęc zgrany duet tandem szybowców trzy fazy Piotra na Wawel proszę... powaga i skupienie Na koniec moje dwie fotki wykonane mistrzowską ręką Piotra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pppd Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Bardzo fajnie zdjęcia wyszły, szkoda, że je trochę kompresja zjadła Mój model też nie wyszedł zupełnie bez szwanku.. ostatnie lądowanie na kolczastym krzaku rozdarło folię między dwoma żeberkami :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.