Kwasiu Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Musze zapełnić czymś pewne ubytki w balsie, szpachla w riku jest strasznie droga. Jak zrobić lub gdzie kupić lekką szpachlę nadającą się do balsy?? Czytałem już o szpachlach na forum ale nie znalazłem konkretnej odpowiedzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzysiekZ Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin/wti0001p?&I=LXL482&P=0 naprawde rewelacyjna! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Talk techniczny + np. farba . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Ja stosuję klej wikolowy i pył z balsy pozostały po szlifowaniu (przy budowie modelu go nie brakuje). Po wyschnięciu nawet dość dobrze się szlifuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meteor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 U mnie w modelarni robią z talku i kaponu, szybko schnie, dobrze sie trzyma i łatwo szlifuje i w dodatku jest lekka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.