robintom Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Skończył mi się klej epoxydowy. Został zwykły modelarski do drewna oraz gęsty i żadki cyano. Do sklejenia duże puzle ze sklejki. Co wybrać aby to było solidnie sklejone? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Do drewna - wikolopodobny (patex, uhu). Czyli modelarski do drewna (białe, gęste mleczko?). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 witam kolego robintom może by tak warto było zmienić temat na taki co by mówił o co chodzi ! bo aktualny "CZYM KLEIĆ ?" nic nie mówi i można go róznie rozumieć ! np. czym kleić gumę, papier albo aluminium, więc mało osób go przeczyta ! pamiętaj że na źle zadane pytanie udziela się złej odpowiedzi. PS. polecam UHU COL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Takie ptaszki (Sowa, Łabędź) z chińskiej sklejki, kleiłem kropelką "Kropelki" i trzyma do dziś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robintom Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Mam już klej epoxydowy. Przy okazji kupiłem zwykły klej do drewna. Zawsze używałem biały. A dzisiaj w sklepie modelarskim kupiłem jakiś wynalazek. Jest żółty. Jest to Titebond original Wood Glue. http://titebond.com/IntroPageTB.ASP?UserType=1&ProdSel=ProductIntroTB.asp Może ktoś zna ten klej i coś może o nim powiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.