olafpol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam, na imie mam Paweł, mieszkam aktualnie w Tarczynie niedaleko waw-y, modelarstwa zaczerpnelem kiedy bylem wiele mlodszy, przez wiele lat nie robilem nic by podtrzymac to hobby ze wzgledu na mala ilosc czasu, od 3 miesiecy zaczelem wertowac to forum i sprawy zwiazane z modelami rc, po dlugich negocjacjach z moja druga polowka i po wielu, za i przeciw czytanym na forum, doszlem do wniosku ze jako pierwszym modelem sluzacym mi w tych trudnych chwilach, jakimi sa dla takiego laika jak ja sterowanie modelem,majac na uwadze ograniczone koszty i nie zabardzo podobajaca mi sie sylwetke szybowcow wybralem cessne rtf 480 z zestawu pelikana. model oblatalem, myslalem ze bedzie bardzo zle, a jest tak jak przypuszczalem, zlamane skrzydelko, cztery udane loty i londowania i na sam koniec peknieta os silnika. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow.
meloow Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam na forum i życze udanych lotów oraz uzyskania wiedzy na tym forum !
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.