olafpol Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam, na imie mam Paweł, mieszkam aktualnie w Tarczynie niedaleko waw-y, modelarstwa zaczerpnelem kiedy bylem wiele mlodszy, przez wiele lat nie robilem nic by podtrzymac to hobby ze wzgledu na mala ilosc czasu, od 3 miesiecy zaczelem wertowac to forum i sprawy zwiazane z modelami rc, po dlugich negocjacjach z moja druga polowka i po wielu, za i przeciw czytanym na forum, doszlem do wniosku ze jako pierwszym modelem sluzacym mi w tych trudnych chwilach, jakimi sa dla takiego laika jak ja sterowanie modelem,majac na uwadze ograniczone koszty i nie zabardzo podobajaca mi sie sylwetke szybowcow wybralem cessne rtf 480 z zestawu pelikana. model oblatalem, myslalem ze bedzie bardzo zle, a jest tak jak przypuszczalem, zlamane skrzydelko, cztery udane loty i londowania i na sam koniec peknieta os silnika. Pozdrawiam wszystkich forumowiczow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Witam na forum i życze udanych lotów oraz uzyskania wiedzy na tym forum ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.