goracer Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam! moje pytanie jest nastepujace:), Czy ten silnik wejdzie na loze od silnika mvvs 6,5cm??? z gory dziekuje za odpowiedz Pozdrawiam Marcin S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur z kołobrzegu Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Jest szopka z doborem łoza do tgo silnika . jak kupisz z przedziału od 8 do 15cm to nie będzie pasować , ja tak się nadziałem i teraz mi zbywa takie jedno łoże nie pasujące do tego silnika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekSz Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Weź to na logike ;] zazwyczaj kartery silników 40-55 są takie same czytaj podobne. mocowania tym bardziej Tak samo 61-91 to jest ten sam karter tylko odpowiednio rozwiercany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2009 http://www.nastik.pl/loze-dwuczesciowe-silnika-1523cm-p-1450.html Jak masz problem z łożem to najlepszym wyjściem jest zakup tego łoża dopasujesz do każdego motorka odpowiednio docinając na miarę.W temacie o Su(modele 3d relacja z budowy) Radek pokazuje jak to zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Karter jest z zewnątrz taki sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.