AndyW Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jako, że moja przygoda ze szybowcami ma się bardzo dobrze (obecnie Sweet 1,8), planuję zakupić coś nowego. Myślę o elektro, rozpiętości ok. 2,5m i oczywiście przyzwoitych właściwościach lotnych. Zastanawiałem się nad Serenity-E 2,5M z Art Hobby i Jantarem 2,4m z Model Partner ewentualnie TM-Linea 2,56m z Nastik. Co o tym myślicie, może jakaś inna propozycja?. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jantar a moze masz link do opisu tego wlasnie egzemplarza ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyW Opublikowano 12 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jedyne co mam to stronę http://www.modelpartner.ig.pl/indeks.html , i rozmowę telefoniczną. Jesteś również zainteresowany zakupem ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 AndyW, to szybowiec czy motoszybowiec ?? Bo jakoś temat taki dziwny i mało przyszłościowy dla potomnych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Jesteś również zainteresowany zakupem ? 590zl to zaduzo poki co mam 3 modele do skonczenia i 3 w planie... wiec rok czasu mam zglowy:D pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 12 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2007 Też mi ten jantar wpadł w oko ale mam co innego {tańszego} na oku Dowiedz sie ile za tego Jantara dokładniej jakby np. dwa brał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elektron Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A moze Falcon ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil_rc Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Polecam jantara (sam mam ) Dobra konstrukcja. Ja w tym roku oblatam swojego Jantara i troche nim polatam i pójdzie na sprzedaz. Kolega od którego kupiłem model latał na silniku keda A22-20L i z tego co mówił to model wzosił sie pod kątem 50st. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 pozatym Jantar ladnie sie kojarzy dobre bo polskie jak mawial Nikodem Dyzma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.