Callab Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam, Parę dni temu postanowiłem wykorzystać ładną pogodę i przetestować nowy kołpak ;-) Krótki test modelu na podłodze w pokoju i ... noga stołowa okazała się mocniejsza od krawędzi natarcia Kawałek balsy i folii i jednak można latać :-) Ale przybyła jeszcze jedna biała łatka na czerwonym, skądinąd, modelu. Krótka relacja na filmiku z poniższego linka. Niestety kamerzysta miał problem, żeby utrzymać model w kadrze podczas akrobacji, ale lądowania się nagrały. I to z przytupem - czytaj z niezłym hukiem lądowałem na suchej, nierównej polnej drodze. http://www.vimeo.com/4291057 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komar54 Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Muszę przyznać, że ładnie to wygląda i bardzo fajnie lata. Najbardziej jednak podobał mi się pas . Nie ma to ja polskie drogi. A tak przy okazji zapytam się w którym miejscu model ma środek ciężkości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Środek ciężkości mam mniej więcej 5mm za dźwigarem. Niestety ten "pas startowy" nie nadaje się do startów z niego, natomiast lądowanie może skończyć się wyrwaniem podwozia i/lub poharataniem poszycia - trochę je poharatałem :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.