goracer Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2009 Witam! Posiadam silnik mvvs 6,5cm jednak nigdzie nie moge dorwac tlumika do niego chodzi mi o tlumik boczny , zamowilem nowke w model making jednak nie maja na stanie i bedzie dopiero za miesiac wiec prosze o pomoc ! przeszukalem wszystkie nasze polskie sklepy i nie ma! chcialbym polatac w majowke a tu masz ci los! ,,,,czy podpasowal by jakis inny tlumik innej firmy do tego silnika??? z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam Marcin S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Bez tłumika też poleci będzie tylko ciut głośniej, no i ciśnienia nie weźmiesz, ale od biedy poleci... No chyba że planujesz akrobację wykonywać to wtedy jednak ciśnienie by się przydało... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goracer Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Nio wlasnie planuje akrobacje po to ten model zostal zrobiony:) Pozdrawiam Marcin S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goracer Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 a moze zna ktos wymiary tego tlumika? http://www.modelmaking.pl/ires/oferta/4/27/506/ chodzi mi o dlugosc razem z kolankiem z gory dziekuje za pomoc Pozdrawiam Marcin S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 30 Kwietnia 2009 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2009 A jaki masz rozstaw śrub mocujących tłumik.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goracer Opublikowano 1 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 28,5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzu 7 Opublikowano 1 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2009 Niestety mój od MVVS-a ma 34 mm.Muszę jeszcze sprawdzić od Webry.Pozdrawiam Wojtek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.