ludwik1 Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witam, mam na imię Szymon. Długo czekałem na to aby sie w końcu "ujawnić" na forum, jednak czytam je regularnie od jakiegoś półtora roku i muszę powiedzieć, że sporo się nauczyłem (przynajmniej tak mi się wydaje). Muszę powiedzieć, że jestem początkującym modelarzem i liczę na Waszą pomoc, kiedyś w przeszłości kleiłem modele redukcyjne, ale to było dawno... Teraz chcę stworzyć coś, co będzie mogło unieść się w powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witamy kolegę na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 2 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witamy i mamy nadzieję, że worek na śmieci i świeczka nie wyczerpią aspiracji :twisted: Teraz chcę stworzyć coś, co będzie mogło unieść się w powietrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 5 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2009 Ja także mam taką nadzieję i również zapał do pracy, nie należę do tych, którzy się poddają przy pierwszym niepowodzeniu (przy drugim też nie i trzecim, czw... ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.