Skocz do zawartości

18.03.2007 Niedziela (Kraków, Błonie)

Wieczu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie,

Korzystajac z okazji "XX Mistrzostwa Aeroklubu Krakowskiego Modeli Balonów na Ogrzane Powietrze – dla młodzików" na Błoniach o 10:00 jest rozpoczecie. Ja , Krzysiek W i Pawel (TEQ) bedziemy tam latac f3j/m z gumicuku, prawdopodobnie moi koledzy z modelarni tez wpadna. Wiec bedzie spora grupa :) Wpada ktos? Poznacie nas po 2metrowych szybowcach ;)

Pozdrawiam

ps.kontakt gg 3663353

Opublikowano

A mnie poznacie po tym że będę na rowerku :) A będę niemal na pewno jeszcze przed 10 :D

Zapraszamy wszystkich z Krakowa i z okolic ;D

Opublikowano

I może ja wpadnę z kolegami, tylko zastanawiam się czy wziąć akrobata czy elektroszybowca 1.6m, mogę zabrać albo to albo to, bo mam tylko jeden pakiet li-poli :/

Opublikowano

Cześć,

myślę Łukasz, że lepiej weź szybowca, bo tam moze być sporo ludzi a akrobatem z tego co widziałem to Ty lubisz latać nisko :) Ja też się wybieram więc prawdopodobnie się spotkamy.

Opublikowano

Ja również się wybieram :) Mam nadzieję że pogoda dopisze. Jako że nie mam ( jeszcze :twisted: ) szybowca jestem zmuszony wziąć ravena.

Opublikowano

ok to moze spiszemy liste Kanalow zeby sie niepostracac

Marcin Wieczorek(ja) 72 i 67(raczej na 67 bede latal)

Lukasz Piechowka 72

Kamil Trembacz 61

Irek 73

Lukis 80

??? Czekam na wasze kanaly :)

Pozdrawiam

Opublikowano

Właśnie wróciłem z błoń.

Trochę nas było - 3 Pelikany , 1 Jastrząb , 2 rakietoplany (ale niestety żaden nie latał na silniku :( ) Z forum przybyli : Ja :) Wieczu łukaszp lukis Ircek Kamil yahoon podobno był rapier ale go nie widziałem :/ ... Jeśli kogoś pominąłem niech się zgłosi :) Latały baloniki ,szybowce z holu.... Wieczu rozwalił Pelikana (mam nadzieję że to opisze :D ) Niestety @Marex nie przybył ,ale myślę że mu coś wyskoczyło ,albo go żonka zatrzymała w domku.

Ogólnie było fajnie ,pogoda w miarę dopisała (troszkę pokropiło i był straszliwy wiatr)

Myślę że ktoś z przybyłych uzupełni moją relację :)

Opublikowano

Z tym pelikanem to bylo tak: :mrgreen: lecialem na okolo 4-5m?? bokiem do wiatru i jak zawialo to niebylo jak juz ratowac modelu bo niema lotek :( buuuu.... hehe udalo mi sie jakos skierowac go nieskrzydlem ale kadlubem w ziemie:) uszkodzenia: poszycie skrzydla peklo (juz naprawione) i ster stat. pionowego. Wszystko juz sie naprawia.. jestem troche wkurzony bo ten model jakos dziwnie lata po zimie... albo mam jakies omamy...

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.