Wieczu Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Witajcie, Korzystajac z okazji "XX Mistrzostwa Aeroklubu Krakowskiego Modeli Balonów na Ogrzane Powietrze – dla młodzików" na Błoniach o 10:00 jest rozpoczecie. Ja , Krzysiek W i Pawel (TEQ) bedziemy tam latac f3j/m z gumicuku, prawdopodobnie moi koledzy z modelarni tez wpadna. Wiec bedzie spora grupa Wpada ktos? Poznacie nas po 2metrowych szybowcach Pozdrawiam ps.kontakt gg 3663353 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 A mnie poznacie po tym że będę na rowerku A będę niemal na pewno jeszcze przed 10 Zapraszamy wszystkich z Krakowa i z okolic ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 I może ja wpadnę z kolegami, tylko zastanawiam się czy wziąć akrobata czy elektroszybowca 1.6m, mogę zabrać albo to albo to, bo mam tylko jeden pakiet li-poli :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahoon Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Cześć, myślę Łukasz, że lepiej weź szybowca, bo tam moze być sporo ludzi a akrobatem z tego co widziałem to Ty lubisz latać nisko Ja też się wybieram więc prawdopodobnie się spotkamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja również się wybieram Mam nadzieję że pogoda dopisze. Jako że nie mam ( jeszcze :twisted: ) szybowca jestem zmuszony wziąć ravena. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 13 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 ok to moze spiszemy liste Kanalow zeby sie niepostracac Marcin Wieczorek(ja) 72 i 67(raczej na 67 bede latal) Lukasz Piechowka 72 Kamil Trembacz 61 Irek 73 Lukis 80 ??? Czekam na wasze kanaly Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja jeśli coś to kanał 73. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukis Opublikowano 13 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2007 Ja rezerwuje kanał 80 I takie pytanie, czy będzie możliwość skorzystania z waszego gumicugu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Właśnie wróciłem z błoń. Trochę nas było - 3 Pelikany , 1 Jastrząb , 2 rakietoplany (ale niestety żaden nie latał na silniku ) Z forum przybyli : Ja Wieczu łukaszp lukis Ircek Kamil yahoon podobno był rapier ale go nie widziałem :/ ... Jeśli kogoś pominąłem niech się zgłosi Latały baloniki ,szybowce z holu.... Wieczu rozwalił Pelikana (mam nadzieję że to opisze ) Niestety @Marex nie przybył ,ale myślę że mu coś wyskoczyło ,albo go żonka zatrzymała w domku. Ogólnie było fajnie ,pogoda w miarę dopisała (troszkę pokropiło i był straszliwy wiatr) Myślę że ktoś z przybyłych uzupełni moją relację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 18 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Z tym pelikanem to bylo tak: :mrgreen: lecialem na okolo 4-5m?? bokiem do wiatru i jak zawialo to niebylo jak juz ratowac modelu bo niema lotek buuuu.... hehe udalo mi sie jakos skierowac go nieskrzydlem ale kadlubem w ziemie:) uszkodzenia: poszycie skrzydla peklo (juz naprawione) i ster stat. pionowego. Wszystko juz sie naprawia.. jestem troche wkurzony bo ten model jakos dziwnie lata po zimie... albo mam jakies omamy... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.