Rob Mc Fly Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 taka nocna dłubanina, trochę kleju i od wczoraj mam piękną córeczkę :roll: bez szpachli i szlifowania a jaka gładź :wink: Gratulacje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Gratulacje! Piękna mademoiselle! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filonxxxl Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Ja pierdziu, jaki fajny model :wink: Serdeczne gratulacje i niech się zdrowo chowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek2136 Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 a jaka rozpiętość i masa do startu? GRATULACJE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Gratulacje teraz to rodzice będą w wersji RC :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartosz Mesjasz Opublikowano 24 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2009 Mój ojciec raczy mawiać (w moim kontekscie :mrgreen: ) "Dzieci jak są małe są tak słodkie że mamy ochotę je zjeść... Po 20 latach żałujemy że tego nie zrobiliśmy " Gratuluje :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Ha, jednak czasem uda się "ukraść" troszeczkę wolnego czasu i krótki wypad do garażu zaowocował atrapą silnika. Myślę, że niedługo uda mi się dokończyć rekonstrukcję samego modelu i znów będę się starał unieść nim w przestworza hali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ybami Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2009 Świetnie wygląda ta atrapa silnika. PS. Gratuluje córeczki niech duża rośnie :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Mozolnie, powoli i udało się w końcu model odbudować. Teraz tylko trzeba znaleźć trochę czasu na latanie i oczywiście wolną halę, co w zimie jest trudne... I jeszcze atrapka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Piękny, a motorek śliczny. Ja bym jeszcze zdemontował kołpak ze śmigła i zrobił atrapę mocowania na sruby. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ludwik1 Opublikowano 5 Kwietnia 2010 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2010 baxter12, czy chodziło o coś takiego? A w międzyczasie popełniłem lodówkowca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.