radek872 Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 kolejny "hamerykański" pilot,modelarz idiota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 :shock: nic innego tylko nakopac do :ass: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 ....że też nikt debilowi nie podpowiedział, że nadajnikiem też można o glebę i pod obcas... :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz P. Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Jak widać gościu czynami odzwierciedla swoje umiejętności w pilotażu ... ale co tam TO MODEL JEST WINNY bo nie wylądował poprawnie :crazy: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Ten film już widziałem dawno temu, ale jak mi go przypomniałeś, to znowu mnie krew zalała! Nie mogę patrzeć na taki debilizm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Ja tam nie mam nic przeciwko temu ważne, że "śmieci" pozbierał. Ludzie róznie reagują w nerwach ten widać chciał się wyżyć dobrze, że zrobił to na modelu a nie na koledze Chociaż jeden co nie zwalił na zakłócenia tylko przeszdeł do czynów bez tłumaczenia :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzp Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 No tak, a operator kamerki pozazdrościł kumplowi "dobrej zabawy" i też postanowił se nadepnąć :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Wskazanym by było żeby debil powalił łbem o beton ,a nie modelem.Zawsze uwazałem tych zza oceanu za mądrych inaczej :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.