meloow Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 kolejny "hamerykański" pilot,modelarz idiota
karlem Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 ....że też nikt debilowi nie podpowiedział, że nadajnikiem też można o glebę i pod obcas... :evil:
Janusz P. Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Jak widać gościu czynami odzwierciedla swoje umiejętności w pilotażu ... ale co tam TO MODEL JEST WINNY bo nie wylądował poprawnie :crazy:
grzegorzp Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Ten film już widziałem dawno temu, ale jak mi go przypomniałeś, to znowu mnie krew zalała! Nie mogę patrzeć na taki debilizm.
radek872 Opublikowano 3 Maja 2009 Autor Opublikowano 3 Maja 2009 Ja tam nie mam nic przeciwko temu ważne, że "śmieci" pozbierał. Ludzie róznie reagują w nerwach ten widać chciał się wyżyć dobrze, że zrobił to na modelu a nie na koledze Chociaż jeden co nie zwalił na zakłócenia tylko przeszdeł do czynów bez tłumaczenia :mrgreen:
grzegorzp Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 No tak, a operator kamerki pozazdrościł kumplowi "dobrej zabawy" i też postanowił se nadepnąć :evil:
instruktor Opublikowano 3 Maja 2009 Opublikowano 3 Maja 2009 Wskazanym by było żeby debil powalił łbem o beton ,a nie modelem.Zawsze uwazałem tych zza oceanu za mądrych inaczej :wink:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.