El-Diablo Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witam, Pora się przywitać, obserwuję forum już od paru dni i bardzo podobają mi się tu zarówbno merytoryczne posty jak i ludzie. Może o sobie pisać nie będę bo po co zanudzać, starczy że powiem, iż wróciłem do modelarstwa jakieś 3 sezony temu. Zacząłem od trenerka Excel 2000, którego to uważam za wzór modelu do pierwszych kroków. Jako że dziwnie szybko się w niego wlatałem i wymagałem więcej niż umiał zakupiłem Funtanę x50 (hangar 9). Model fantastyczny, mam go do dzisiaj i nie mam zamiaru się pozbywać. Niestety brakowało mi nieco adrenalinki i przesiadłem się na bardziej wymagające pod względem sterowania modele heli. Już myślałem że do air nie wrócę, a tu nagle z racji kolegów latających benzynkami ponownie mnie "zakorbiło" na samoloty. Do funtanki tylko motorek muszę sprawić, a na przyszły rok benzynka - prawdopodobnie Jak, z racji jego możliwości 3d. Tak czy inaczej miło mi Was wszystkich powitać, co niniejszym czynię... Pozdrawiam Sebastian Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 3 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.