El-Diablo Posted May 3, 2009 Posted May 3, 2009 Witam, Pora się przywitać, obserwuję forum już od paru dni i bardzo podobają mi się tu zarówbno merytoryczne posty jak i ludzie. Może o sobie pisać nie będę bo po co zanudzać, starczy że powiem, iż wróciłem do modelarstwa jakieś 3 sezony temu. Zacząłem od trenerka Excel 2000, którego to uważam za wzór modelu do pierwszych kroków. Jako że dziwnie szybko się w niego wlatałem i wymagałem więcej niż umiał zakupiłem Funtanę x50 (hangar 9). Model fantastyczny, mam go do dzisiaj i nie mam zamiaru się pozbywać. Niestety brakowało mi nieco adrenalinki i przesiadłem się na bardziej wymagające pod względem sterowania modele heli. Już myślałem że do air nie wrócę, a tu nagle z racji kolegów latających benzynkami ponownie mnie "zakorbiło" na samoloty. Do funtanki tylko motorek muszę sprawić, a na przyszły rok benzynka - prawdopodobnie Jak, z racji jego możliwości 3d. Tak czy inaczej miło mi Was wszystkich powitać, co niniejszym czynię... Pozdrawiam Sebastian
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.