Łukasz K. Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Niedawno w nieciekawych ofertach umiescilem sklep cyber-fly gdzie zamowiem futaba 6 (ktorej nie dostalem) w modelemax zamowilem futaba 6 i musze powiedziec ze calkiem inna bajka.Profesjonalana obsluga szybka wysylka.JAK NAJBARDIEJ POLECAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek.3333 Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 Zajrzałem na stronę sklepu polecanego przez Ciebie i nie znalazłem tam Futaby 6... (jak domniemam 6EX) ani odbiornika zwykle sprzedawanego w komplecie R617... :cry: .. Faktycznie zupełnie inna bajka. A cyber-fly jest w porządku - ma też miłą i fachową obsługę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz K. Opublikowano 6 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 bo kupilem ostanoa sztuke tam jezeli jest cos na stornie to jest w magazynie a jezeli nie ma to nie ma na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7702&start=0 mogłeś dopisać się do tego tematu ze swoimi postami.Popraw swoją pisownię bo naprawdę czytanie Twoich postów to droga przez mękę.Wiem że masz 12 lat ale proszę o poprawne pisanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 6 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2009 w modelemax zamowilem futaba 6 i musze powiedziec ze calkiem inna bajka.Profesjonalana obsluga szybka wysylka.JAK NAJBARDIEJ POLECAM! Zdecydowanie dołączam do pieśni pochwalnych sklepu modelemax. Od niedawna jestem stałym klientem. Pełny profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka, doskonała obsługa - zwłaszcza fachowość Pana Andrzeja. Zdecydowanie polecam!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.