Jump to content

modelemax.pl

Łukasz K.

Recommended Posts

Posted

Niedawno w nieciekawych ofertach umiescilem sklep cyber-fly gdzie zamowiem futaba 6 (ktorej nie dostalem) w modelemax zamowilem futaba 6 i musze powiedziec ze calkiem inna bajka.Profesjonalana obsluga szybka wysylka.JAK NAJBARDIEJ POLECAM!

Posted

Zajrzałem na stronę sklepu polecanego przez Ciebie i nie znalazłem tam Futaby 6... (jak domniemam 6EX) ani odbiornika zwykle sprzedawanego w komplecie R617... :cry: .. Faktycznie zupełnie inna bajka. A cyber-fly jest w porządku - ma też miłą i fachową obsługę.

Posted

bo kupilem ostanoa sztuke tam jezeli jest cos na stornie to jest w magazynie a jezeli nie ma to nie ma na stanie

Guest slawekmod
Posted
http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=7702&start=0 mogłeś dopisać się do tego tematu ze swoimi postami.Popraw swoją pisownię bo naprawdę czytanie Twoich postów to droga przez mękę.Wiem że masz 12 lat ale proszę o poprawne pisanie.
Posted
w modelemax zamowilem futaba 6 i musze powiedziec ze calkiem inna bajka.Profesjonalana obsluga szybka wysylka.JAK NAJBARDIEJ POLECAM!

Zdecydowanie dołączam do pieśni pochwalnych sklepu modelemax. Od niedawna jestem stałym klientem. Pełny profesjonalizm, błyskawiczna wysyłka, doskonała obsługa - zwłaszcza fachowość Pana Andrzeja.

Zdecydowanie polecam!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.