obara Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Witam wszystkich, Czesc osob mnie juz zna. Nowym sie przedstawiam. Nazywam sie Bartek Obara. Mieszkam w Szwecji. Zaczynam latac i zaczynam programowac mikrokontrolery. Czasem bywam w Chinach i przywoze stamtad sprzet RC. Jestem m.in. grafikiem. (po SGH). Jesli trzeba chetnie pomoge w najrozniejszych sprawach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Cześć, witam cię tutaj również, aczkolwiek właśnie czatowaliśmy (nigdy nie wiem na co i czy nie z jakąś pałką w ciemnym kącie - śmieszy mnie określenie czat, czatować). Czasami można się dowiedzieć jaka jest pogoda po drugiej stronie bałtyku i czy tam modele spadają na ziemię częściej niż po tej stronie bałtyku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Tomek Pozmyslec mozna, ze nabijasz licznik postow Zartowalem. Dziekuje za mile powitanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekr Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 jakie tam nabijanie, i tak po 100-tce już się nie zwraca uwagi na ilość. Aczkolwiek zawsze wcześniej i teraz też zerkam na licznik mojej aktywności, i widzę, że z powitalni nie da się nabić licznika :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 14 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Sek w tym, ze ja mam caly czas "0". Koniec zartow, bo na takie pierdoly Tomkowi miejsca nie styknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 14 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2007 Tomku najwyższa pora pokazać silniczki i nabijać licznik w lepsiejszych działach. A kolegę witamy na forum i czekamy co tam poza oświetleniem jeszcze nam zaprogramuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Heja!!! Witam Bartku! Wspomniales, ze bywasz w Chinach. Czy moze w stolicy? Bo ja rowniez raz na 3 miesiace (srednio) jestem w Pekinie i za kazdym razem staram sie znalezc sklep typowo modelarski, ale bez skutku Podzielilbys sie moze informacjami, bylbym bardzo wdzieczny :wink: Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek_F3J Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Cześć Cały alexrc sie tu zbiega :jupi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obara Opublikowano 15 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Maciek: Niestety nie bywam w Pekinie. W Chinach bywam tylko na poludniu kraju, w m.in. Hong Kongu i okolicach. W Shenzhen jest duzo fabryk produkujacych RC. Inne interesujace miasta to Shantou, Nantou, Chaozhou - generalnie prowincja Guangdong. Interesujacy jest rowniez Shanghai, ale to juz jest dosyc daleko, wiec stamtad tylko mi wysylaja sprzet do znajomych w Chaozhou i tam go odbieram. Tomku najwyższa pora pokazać silniczki i nabijać licznik w lepsiejszych działach.A kolegę witamy na forum i czekamy co tam poza oświetleniem jeszcze nam zaprogramuje. Mam nadzieje, ze uda sie zrobic kiedys cos wiecej. Np. opozniacz reakcji serwa. do zastosowania w klapach lub podwoziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voltariel Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Heja!!! Szkoda. Mimo to dzieki za odpowiedz! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 15 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2007 Witam w naszym gronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a_skot Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 I ja do powitań się dołączam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
modelarzkobi Opublikowano 16 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2007 Witaj w naszym gronie modelarzy :!: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.