PiotrZ Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Witam. Poszukuje planów modelu nadającego sie do pokrecenia 3D na silnik OS MAX 55A. Może to być akrobat, jak i fun fly. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fredzio Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Giles 202 bardzo ładnie latał na tym silniku. Dokładnie chodzi o ten model. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrZ Opublikowano 10 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Bardziej chodzi mi o plany jakiegoś model, ponieważ zalega mi sporo balsy w modelarni. Nie musi to być koniecznie model akrobata, może być też Fun Fly. Poza tym miałem kiedyś Extre z CMPro. Latanie tym modelem to był koszmar, kompletnie nie nadajacy się do akrobacji, więc tej firmie podziękuje już na zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2009 Zapoznaj się z tym.Na forum jest wiele o jego budowie. http://www.dariuszmular.com/madman%20evo.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.