-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Agencja Mienia Wojskowego w Toruniu ma na sprzedaż dwie tokareczki. Sam bym się na któąś pokusił ale cóż ... Nie ten czas na to. Pozycje 37 i 38. Ceny nie powiem ... atrakcyjne. Może ktoś będzie zainteresowany. http://www.amw.com.pl/rsm_tenders_info.php?tender_info=507 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 ja sie nad kalesonami zastanawiam .... 20 000 szt. Starczy na kilka zim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Pozycja 36 też nie głupia :wink: Mammuth - W zimie "mrozy" po 10*C na plusie, a ty chcesz w kalesonach chodzić? :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buwi777 Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Mammuth - W zimie mrozy po 10*C na plusie, a ty chcesz w kalesonach chodzić? :devil: Madrian - popatrz u Mammuth'a - SKĄD - tam wieje i wilgotno - brrrrrr ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hehehehehe ... Są też kuchnie polowe. Ta droższa jest pewnie razem z kucharzem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Panowie ! o czym wy mówicie tylko TO Polowa Stacja Ładowania Akumulatorów (PSŁ-16) na samochodzie STAR 660 + zespół spalinowo-elektryczny PAD 16 do PSŁ-16 na Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 I pakiety A123 można bezstresowo ładować ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 jak znam życie to się okaże że większość oferowanych tam przedmiotów ma wartość muzealną albo wartość złomu . Uczestniczyłem w tak wielu przetargach że poznałem już chyba wszystkie stosowane numery i nie czepiam się tutaj agencji ani wojska . zawsze będzie ktoś kto zechce zarobić extra ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Patrząc na zdjęcia tych tokareczek, można przypuszczać że są w całkiem niezłym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Sam bym się na któąś pokusił ale cóż ... Nie ten czas na to. masz rzut beretem do torunia...... jeśli potrzebujesz to tylko inwencja skołować trochę kasy i jazda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 12 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hehehehe ... żeby to było takie proste ... Teraz muszę zbierać na co innego. Co prawda becikowe powinno pokryć pewien procent wydatków, ale cóż ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Hehehehe ... żeby to było takie proste ... Teraz muszę zbierać na co innego. Co prawda becikowe powinno pokryć pewien procent wydatków, ale cóż ... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Rozpocznij produkcję seryjną... Przy partii ok 100 szt, "becikowe" powinno załatwić ci całkiem niezłe fundusze... :devil: :rotfl: A jeszcze możliwość hurtowych zakupów kaszy i mleka - jakie to rabaty i upusty u dostawców. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Rozpocznij produkcję seryjną... uważaj bo i Ciebie dopadnie ta "zaraza" :devil: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mnich Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Rozpocznij produkcję seryjną... Przy partii ok 100 szt, "becikowe" powinno załatwić ci całkiem niezłe fundusze... :devil: :rotfl: Pamiętajcie jeszcze o zwrocie podatku od każdej sztuki. Ja mam ponad 3000 co roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
instruktor Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Jarek z Twojej wypowiedzi wynika ,że już mozna Ci zacząć gratulowac ! A mnie to juz raczej "becikowe" nie grozi :oops: :devil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 13 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 No jeszcze nie potwierdzone badaniem, ale dwa testy zdane celująco ... Chyba można gratulować ;D Ale chyba dyskusję będzie trzeba przenieść w inne miejsce, bo to raczej ani do ciekawych ofert nie należy, ani tym bardziej do agencji mienia wojskowego ... :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 ani do ciekawych ofert nie należy, ani tym bardziej do agencji mienia wojskowego ... :rotfl: jak to nie? kolega zapewne służbę zasadniczą odbębnił więc i coś z wojskiem wspólnego a i zapewne ciekawie było :devil: :devil: ale ja nic nie mówiłem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Gratulacje! jak to nie? kolega zapewne służbę zasadniczą odbębnił więc i coś z wojskiem wspólnego a i zapewne ciekawie było ale ja nic nie mówiłem Jak dziwnie służba wojskowa wpływa na człowieka. Dobrze, że znieśli obowiązkowy pobór... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 A właśnie mi się udało ... nie byłem w wojsku. No chyba żeby liczyć obóz motoryzacyjny w Pile. A za gratulacje dziękuję !!!! Moja małżowinka mówi od samego początku ON. Samochód też mam na ON ... czyżby się szykował nowy modelarz ? Mam nadzieję, że tak. Bo na razie mam same kobiety w domu. Nawet pies to suczka... :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.