Grzegorz Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 Witam. Uzbrajam Pipera 1,8m. Do modelu należy włożyć 5 serw standardowych. Poczytałem pochlebne opinie o HXT Czy można je zastosować? Czy ktoś ich używa? EDIT: Doczytałem w komentarzach, że są to Tower Pro SG-5010 pod inną nazwą. To mnie trochę ostudziło... W takim razie jakie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Major Opublikowano 13 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2009 Kiedys kupiłem Tower pro 995Mg cos tam ..... serwa piszcza jak stoja, wykonanie tez śednie w srodku, , płytka na kablach do silnika, przekładnia wydaje sie byc masywna, i kabel do serwa tez. Ten piper nie bedzie ci robił zawisów przeciez i latał w 3D, wiec spokojnie mozesz dac jakies standard De-lux, Spectrum Ds821 lub Ds811 lub jakis Hitec HB, nie koniecznie cyfrowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Grzegorz wkładaj 5010, chodzą super tyle że głośne troche są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.