stach34 Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 A ,teraz jest jasne Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzechowiec Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Tak ale to nie chodzi o Volty tylko o ampery jeli zaslilacz ma na wyjściu naprzyklad 1000mA lub tak jak w moim przypadku 5A to jest za słaby. Dziwne, bo w temacie o tej ładowarce chłopaki pisali że używają zasilacza 12v 3,5A i ładnie im działało. Ja też muszę kupić zasilacz do tej ładowarki i teraz mnie zagiąłeś... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Tak ale to nie chodzi o Volty tylko o ampery jeli zaslilacz ma na wyjściu naprzyklad 1000mA lub tak jak w moim przypadku 5A to jest za słaby. Dziwne, bo w temacie o tej ładowarce chłopaki pisali że używają zasilacza 12v 3,5A i ładnie im działało. Ja też muszę kupić zasilacz do tej ładowarki i teraz mnie zagiąłeś... Przecież ta ładowarka ładuje max prądem 5A więc jakim cudem Darko 27 w Twoim przypadku 5A to za mało ? :shock: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drako_27 Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 bo wszystie zasilecze mają podane np: 12v - max 5A ale nie jest powiedziane że faktycznie tyle uciagną bi przy 5A spada napeięcie a wtedy reaguje zabezbieczenie w ładowarce i pokazuje "low volt" Ja podłączyłem pod prostownik który ma max 8A a przy 3.5A już rozłaczała się ładowarka bo voltarz byl za słaby więc lepiej dobierać o wiele mocniejszy zasilacz. Narazie przerobiłem sobie zasilacz od koputera 230W max 8A i narazie przy ładowaniu 3.2 A smiga przez problemu wiecej nie próbowałem bo nie mam ta dużego pakietu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.