diem Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Jakos nic sie w tym dziale nie dzieje to wloze kilka fotek, moze na zachęte? Aparat Nikon 3700 - panorama Kozlowej Gory, w tle jezioro Świerklaniec, zrobiona z 4 fotek Troche zieleni obok Radzionkowa - w kierunku nowego domu Motylastego. Wszystkie fotki ponizej robione sa szerokokątnym Fuji F480 ktorego kupilem na allegro za 70zl (hehe) z padnietym lcd. Co ciekawe - podobno ten aparat robi fotki w sloncu fatalne i kazdy jego posiadacz na to narzeka. Jak widac z gory sytuacja wyglada inaczej, 90% zdjec ostrych i jasnych. Radzionków - sady. Zdjecie pól w poblizu Kopca Wyzwolenia, kierunek Piekary Śląskie Kopiec Wyzwolenia http://pl.wikipedia.org/wiki/Kopiec_Wyzwolenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Suuuper! Ale i tak masz w oko: nie napisałeś gdzie cykane, czym cykane, jak cykane... Więcej danych, prosimy! Aha, niektórzy Cię powieszą za rozmiar fot . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaliN Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja wolę takie fotki ponieważ po zmniejszeniu nie oddawały by tak kolorów i nie były by tak wyraźne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ok, wyedytuje pierwszego posta. Zmniejszyc nie zmniejsze - to dzial aparat na pokladzie a nie "miniaturki ktore nic mi nie mowia" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Ja to zrobie - znaczy powiesze ... Od lewa do prawa - przewijam dokladnie 12 sekund (na komorce) Poza tym - zdjecia sliczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 14 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Dla mammutha 320x240 Aha, model budowany na wzorze kadluba F-Plane wg. wlasnych upodoban i wymiarow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.