mieczotronix Opublikowano 14 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2009 Nie mam na razie nic nowego, czym mógłbym się pochwalić, więc zarzucam moje stare zdjęcia (więcej po kliknięciu w fotkę). Obecnie buduje mi się kilka platform do zdjęć z powietrza, więc może niezadługo coś nowego będzie. Chwilowo jedną problemy techniczne trzymają na ziemi, druga czeka w pudełku na montaż. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 No cudnie, najlepsze fotki jak zwykle z grą świateł, odpowiednie zachmurzenie rulez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Takie fajne fotki, a ja dopiero się o nich dowiaduję! Za mało reklamy było, a szkoda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tombrzus Opublikowano 18 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2009 Witam, bardzo atrakcyjne zdjęcia jedynie żałuję, że nie "zahaczyłeś" ul. Jesiennej Mam nadzieję, że do zobaczenia. Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Przypomnij proszę czym pstrykasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Canon DIGITAL IXUS 700 fotka 1: Data: 13.04.07 06:22 | Rozdzielczość: 3072 x 2304 | Czułość ISO: Auto | Czas naświetlania: 1/320s | Przesłona: 2.8 | Ogniskowa: 7.7mm Hihihi ... pod fotkami jest dokładny opis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kojot Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Dzięki, cóż kojot już starszawy, spostrzegawczość nie ta :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mars_2000 Opublikowano 19 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2009 Bardzo ładne fotki. Duża ostrość i nasycenie barw. Gratuluję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.