kuba r. Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Witam, jak w temacie, interesuje mnie zaprogramowanie hamulca (włączenie go) bez karty, w takim oto regulatorze; http://www.unitedhobbies.com/UNITEDHOBBIES/store/uh_viewItem.asp?idProduct=4318&Product_Name=TURNIGY_Plush_6A_/.8bec/6g_Speed_Controller pozdrawiam, Kuba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 15 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2009 Na moim (plush 10a) jest 1opcja "beep" i wlaczasz go "beep-beep-" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Czytanie instrukcji wbrew pozorom wyjasnia takie problemy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Czytanie instrukcji wbrew pozorom wyjasnia takie problemy... Żeby przeczytać trzeba ją mieć, jeszcze jakieś genialne propozycje?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 jeszcze jakieś genialne propozycje?! No! Ja mam jedną... Wyślij mi na PW swojego maila, to prześlę Ci skan instrukcji :-) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 jeszcze jakieś genialne propozycje?! Moze trzeba bylo napisac, ze jej nie masz - geniuszu :evil: ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 gdybym miał nie zadawałbym pytań ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Gdybys poslugiwal sie logika - to napisalbys, ze poszukujesz instrukcji... :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ładziak Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Nie kłócić się, bo skopię po kostkach! kuba r., wysłane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 dzięki wielkie, znajdę chwilę to się zagłębie w tą instrukcje EDIT: ustawione i sprawdzone w powietrzu dzięki raz jeszcze, punkcik powędrował do Ładziaka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.