barton3 Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8623&Product_Name=Corona_4Ch_Single_Conv._Rx_35MHz_(without_Crystal) 1. Czy ma ktoś taki odbiornik lub miał i moęe coś o nim powiedzieć ? 2. Będzie działał z mx-12 i jaki to będzie miało razem zasięg ? 3. "Weight : 4.7g(without shrink wrap)" - ze specyfikacji.. co to znaczy ? bo normalnie waga pisze 45g. 4. Czy są w komplecie kwarce... bo obecnie mam w nadajniku graupnera a w odbiorniku albo graupner albo e-sky - i czy to będzie działać. :] ? z góry dzięki za odpowiedź :]
Callab Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 3. "Weight : 4.7g(without shrink wrap)" - ze specyfikacji.. co to znaczy ? bo normalnie waga pisze 45g. Masa bez koszulki termokurczliwej, w którą jest zapakowany odbiornik. 4. Czy są w komplecie kwarce... bo obecnie mam w nadajniku graupnera a w odbiorniku albo graupner albo e-sky - i czy to będzie działać. :] ? Napisali, że nie ma w komplecie: Corona 4Ch Single Conv. Rx 35MHz (without Crystal). Musisz dokupić, chyba że z zadziała z kwarcem Graupnera lub e-sky, które masz - tego nie wiem
barton3 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Opublikowano 16 Maja 2009 btw. koszulka termokurczliwa 40g ? ;D napiszcie coś więcej o tym.. czy warto ? po cenie sądzić można że tak..lepszy od np. e-sky 6ch ?
Pawel_W Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 Mamy 4 corony RP4D1 czyli 4 kanały z syntezą. Są ok i godne polecenia. Co do tej bez syntezy - nie wiem. Nasze działają z graupnerami MX-16s. Waga 45g, która jest podana w HC, to waga przedmiotu liczona do wysyłki, czyli z pudełkiem, instrukcją etc. Sam odbiornika waży jak podali - 4,7g bez koszulki którą jest obudowany.
slawko_k Opublikowano 16 Maja 2009 Opublikowano 16 Maja 2009 kup ta koronę i będziesz zadowolony. ja mam taki i skończyły się moje kłopoty z szarpnięciami serw nawet w lotach halowych jakie miałem na odbiornikach hiteca, dynama i podobnych. Za moich czasów to jeszcze kwarce micro do nich na HC były za 2$. Bez kwarca to nie ma sensu.
Pawel_W Opublikowano 17 Maja 2009 Opublikowano 17 Maja 2009 Albo wydać te 20$ i kupić Coronę z syntezą
barton3 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Opublikowano 17 Maja 2009 a gdzie mogę kupić odpowiedni kwarc odbiorczy ?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.