barton3 Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/uh_viewItem.asp?idProduct=8623&Product_Name=Corona_4Ch_Single_Conv._Rx_35MHz_(without_Crystal) 1. Czy ma ktoś taki odbiornik lub miał i moęe coś o nim powiedzieć ? 2. Będzie działał z mx-12 i jaki to będzie miało razem zasięg ? 3. "Weight : 4.7g(without shrink wrap)" - ze specyfikacji.. co to znaczy ? bo normalnie waga pisze 45g. 4. Czy są w komplecie kwarce... bo obecnie mam w nadajniku graupnera a w odbiorniku albo graupner albo e-sky - i czy to będzie działać. :] ? z góry dzięki za odpowiedź :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Callab Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 3. "Weight : 4.7g(without shrink wrap)" - ze specyfikacji.. co to znaczy ? bo normalnie waga pisze 45g. Masa bez koszulki termokurczliwej, w którą jest zapakowany odbiornik. 4. Czy są w komplecie kwarce... bo obecnie mam w nadajniku graupnera a w odbiorniku albo graupner albo e-sky - i czy to będzie działać. :] ? Napisali, że nie ma w komplecie: Corona 4Ch Single Conv. Rx 35MHz (without Crystal). Musisz dokupić, chyba że z zadziała z kwarcem Graupnera lub e-sky, które masz - tego nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 tam są stosowane chyba micro kwarce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 no to kicha troszke ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 16 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 btw. koszulka termokurczliwa 40g ? ;D napiszcie coś więcej o tym.. czy warto ? po cenie sądzić można że tak..lepszy od np. e-sky 6ch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 Mamy 4 corony RP4D1 czyli 4 kanały z syntezą. Są ok i godne polecenia. Co do tej bez syntezy - nie wiem. Nasze działają z graupnerami MX-16s. Waga 45g, która jest podana w HC, to waga przedmiotu liczona do wysyłki, czyli z pudełkiem, instrukcją etc. Sam odbiornika waży jak podali - 4,7g bez koszulki którą jest obudowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawko_k Opublikowano 16 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2009 kup ta koronę i będziesz zadowolony. ja mam taki i skończyły się moje kłopoty z szarpnięciami serw nawet w lotach halowych jakie miałem na odbiornikach hiteca, dynama i podobnych. Za moich czasów to jeszcze kwarce micro do nich na HC były za 2$. Bez kwarca to nie ma sensu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_W Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 Albo wydać te 20$ i kupić Coronę z syntezą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 a gdzie mogę kupić odpowiedni kwarc odbiorczy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtk Opublikowano 17 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 na hobbycity Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 17 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2009 nie widziałem tam micro kwarcy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.