GRZECHU I JURAS Opublikowano 24 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2007 Możesz coś więcej napisać o tej farbie? O ile wiem, to tego typu farby występują tylko jako jednoskładnikowe (są to farby popularnie zwane olejnymi). Może jakieś zdjęcie opakowania. MarkuJ oto zdjęcia puszek z farbą jakiej ja\my używamy, mam nadzieję że zdjęcia się spodobają: i jeszcze takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarekJ Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Te farby, w starszej wersji, jeszcze jako jednoskładnikowe, były mi dobrze znane. Malowałem nimi swoje modele i wychodziło znakomicie. Tej nowej wersji nigdzie jeszcze nie widziałem. Dzięki za zdjęcia, teraz wiem dokładnie o co chodzi. Gdzie kupujecie Autorenolak? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacqubes Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 wiem że moja drukarka ma wielkie problemy z przyjęciem takiej foli i jej przełkinięciem , często się zacina Czy to HaPek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 25 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 Czy to HaPek ? Witam Jacqubez to jest HaPek 3904, ale już znalazłem sposób na zacinanie się jej przy druku na takim papierze, poprostu wkładam ją z kilkoma zwykłymi kartkami i drukuje hurtowo jak leci i sie nie zacina Gdzie kupujecie Autorenolak? Witam MarkuJ my farby te kupujemy w zwykłym sklepie z farbami tapetami itp. Wcześniej za puszke litrową zapłaciłem 50zł a teraz ostatnio kupywałem i kosztował mnie 30zł tanieją A oto i końcowy, finalny efekt malowania płomieni na moim/naszym kochanym Merlinie jeszcze tylko lekka polerka i gotowe : I takie: Piknie wyszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 25 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2007 No no gorące lodowe płomienie ,Wyszło pierwsza klasa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 26 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2007 Dzięki :oops: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 No panowie az mi szczęka opadła :shock: Nie ma cie tam czasem czarne bede potrzebował troche do swojej WsKi Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRZECHU I JURAS Opublikowano 27 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Niestety mamy tylko te kolory które widać na zdjęciu, czyli czerwony, żółty i niebieski niestety Ps. Jutro u ciebie będziemy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Addriano Opublikowano 28 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2007 Ps. Jutro u ciebie będziemy No to czekam z niecierpliwością Pozdrówka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.