bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam jestem zupełnie zielony w tym temacie ale mam zamiar kupić sobie helikopter rc do 200 zł na allegro znalazłem http://www.allegro.pl/item630204855_kultowa_rc_lama_3_kanaly_w_najlepszym_wydaniu.html I powiedźcie czy warto kupić?? Proszę o szybką odpowiedź. A może jednak lepiej by byo kupić samolot? np oriole. Sam już nie wiem prosze o pomoc i jeszcze mam pytanie co do tej lamy jak ze sterowaniem? góra/dół przód/tył prawo/lewo??? jest? bo cena nie jest duża a wygląda na ciekawy model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCz Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Jak masz na razie 200zł to radze ci dozbierać i kupić oryginalną ,4-kanałową lamę e-sky.Ten helikopter co podałeś to zabawka.Nie ma do niej części zamiennych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 no niestety nie mogę wydać więcej niż 200 zł może nie ma części zamiennych ale czy to będzie dobre jak na mój pierwszy helikopter?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 znalazłem jeszcze http://www.allegro.pl/item629841113_3_kanalowy_airwolf_model_r_c_helikopter_wawa_skle.html może to będzie lepsze? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCz Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 No niewiem ,nigdy nie latałem innym helikopterem niż Lama ,ale gdybyś nawet to kupił to na 90% zaliczyłbyś kreta i byś miał po helikopterze ,bo części raczej nie kupisz.Nie kupuj za szybko,niech się jeszcze wypowiedzą inni. EDIT:To raczej będzie podobne do tamtej Lamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 A miałeś doczynienia może z oriole? bo to mnie też interesuje i nie wiem co lepej może jednak ten oriole ale dużo ludzi źle sie wypiowiada na jego temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 te 2 co pokazałeś to praktycznie to samo.. za ok 240zł masz oryginalną.. nawet jakby używana była Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 no tak ale sprawa jest taka że niestety rodzice mi się nie zgodzą żebym kupił sobie droższy niż za 200 zł bo mówią że to i tak marnacja kasy ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekCz Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 To może poszukaj używanej lamy,albo proś rodziców o 40zł :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 nie no kase to ja mam ale poprostu nie dadzą się namówić żeby drożej było a tak wogóle to ja nie widziałem lamy za 240 zł nawet używanej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barton3 Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 w tej chwili moze nie ma..ale za chwile ;p btw. epheli.pl - tu tez patrzyles ? ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 nie patrzyłem bo nie znałem tej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 no ale chyba niestety nie ma lamy ani v3 ani v4 w tej cenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ten helikoptre, który podałeś na początku, to dopiero jest "marnacja" kasy. Zapomnij o tym. To nie będzie latać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bzykus15 Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 nie będzie? a czemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Bo to zabawka, którą steruje się w jakiś magiczny sposób. Jak chcesz mieć namiastkę prawdziwego helika, musisz kupić Lamę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Czasem ludziom ciężko zrozumieć że skoro coś jest tanie i tyle tego na rynku to wcale nie oznacza że jest dobre.Może pokaż rodzicom ten temat niech mają świadomość że jak rozbijesz ten model to kończy on swój żywot w śmietniku bo nie kupisz do niego żadnych części . Naprawdę szkoda wywalać pieniądze bo to niczego Cie nie nauczy a na pewno zniechęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Czasem ludziom ciężko zrozumieć że skoro coś jest tanie i tyle tego na rynku to wcale nie oznacza że jest dobre Dokładnie! Nazwijmy to po imieniu - badziewna zabawka, która po pierwszym bądź drugim upadku będzie nadawała się tylko do kosza! Szkoda kasy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.