bigkris Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, czy ktoś obstawia jakieś zaklady w tym? macie jakieś duże wygrane? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 akurat na becie nie grałem i nie mam zamiaru. tobie, jak i innym, odradzam. to na prawdę wciąga, a wiem co nieco o takim nałogu. sam, kiedyś wciągnąłem się w lotka. kupowałem zdrapki, po 10-15 dziennie. mówiłem sobie - ee, nie jest jeszcze tak źle - później weszło keno. wygrałem pierwszą większą wygraną - 150zł (nie pokryła wydanych pieniędzy). taki zbieg okoliczności, keno + wygrana zrobił swoje. siedziałem prawie całą sobotę w kolekturze - wydając 70zł, wyszedłem tylko dlatego, że ta, która tam siedziała nie chciała mi już sprzedać losów. resztę 80zł wydałem na zdrapki w trzy dni. :shock: przestałem grać bo przeczytałem historię hazardzisty. mam nadzieje moja historyjka, wyciągnie kogoś z tego cholernego nałogu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 w sumie ja obstawiac zaczalem w becie. obstawiam kilka zakladow za max 10zl wszystkie i czekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 stecio, bogate doświadczenie jak na swój wiek. Powiem Ci, że komputer robi to samo z człowiekie, także pókiś młody, to ograniczaj się w dostępie do sieci. Potem będziesz tak jak ja, gruby, garbaty, zarośnięty i pomarszczony od promieniowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 14 lat nałogowy hazardzista :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Ja na bwin.com , glownie poker, obstawialem rowniez jednak dalem sobie spokoj. Wszystko idzie dobrze poki nie dasz sie uniesc emocjom. Kolega skorzystal z bardzo fajnej opcji - zablokuj moje konto Na Unibecie gram turnieje w pokera ale juz zadko. Jesli chcesz to wysle Ci zaproszenie, dostaniesz przy wplacie 40zl dodatkowe 40 i 30$ na pokera z tego co widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 ...będziesz tak jak ja, gruby, garbaty, zarośnięty i pomarszczony od promieniowania O, Panie, a co ja mam powiedzieć? :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Ja przeszedłem na kolejny etap. Jestem siwy, łysy i mam cylindry na oczach (no na jednym, ale za jakiś czas to kto wie) :lol2: :lol2: :lol2: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
upgrayedd Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 14 lat nałogowy hazardzista :mrgreen: wiek nie ma nic do tego. z moich dzisiejszych wniosków większy wpływ mają tu: otoczenie, łatwy dostęp do tego typu gier, chęć zaszpanowania przed innymi i najważniejsze - dzisiaj młodzież ma za dużo pieniędzy - jak nie wydają ich na piwo, papierosy czy słodycze, to wydają na takie rzeczy jak ja. niestety, ale tak to już dzisiaj jest :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 wiek nie ma nic do tego. z moich dzisiejszych wniosków większy wpływ mają tu: otoczenie, łatwy dostęp do tego typu gier, chęć zaszpanowania przed innymi i najważniejsze - dzisiaj młodzież ma za dużo pieniędzy - jak nie wydają ich na piwo, papierosy czy słodycze, to wydają na takie rzeczy jak ja. niestety, ale tak to już dzisiaj jest :evil: zależy kto ma tyle pieniędzy... ja jak mam jakiś grosz to ide i kupuje coś do mojego hobby a jak mam ich troche wiecej to inwestuje w handel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigkris Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ECO400, jaki handel? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ECO400 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 ECO400, jaki handel? żywym towarem... taki żarcik a tak naprawde to handel przydrożny głównie owocami np. w tym tygodniu handluje truskawką a jak sie zaczną czereśnie to czereśniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.