bigkris Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Witam, czy ktoś obstawia jakieś zaklady w tym? macie jakieś duże wygrane?
upgrayedd Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 akurat na becie nie grałem i nie mam zamiaru. tobie, jak i innym, odradzam. to na prawdę wciąga, a wiem co nieco o takim nałogu. sam, kiedyś wciągnąłem się w lotka. kupowałem zdrapki, po 10-15 dziennie. mówiłem sobie - ee, nie jest jeszcze tak źle - później weszło keno. wygrałem pierwszą większą wygraną - 150zł (nie pokryła wydanych pieniędzy). taki zbieg okoliczności, keno + wygrana zrobił swoje. siedziałem prawie całą sobotę w kolekturze - wydając 70zł, wyszedłem tylko dlatego, że ta, która tam siedziała nie chciała mi już sprzedać losów. resztę 80zł wydałem na zdrapki w trzy dni. :shock: przestałem grać bo przeczytałem historię hazardzisty. mam nadzieje moja historyjka, wyciągnie kogoś z tego cholernego nałogu.
bigkris Opublikowano 18 Maja 2009 Autor Opublikowano 18 Maja 2009 w sumie ja obstawiac zaczalem w becie. obstawiam kilka zakladow za max 10zl wszystkie i czekam.
Gość Anonymous Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 stecio, bogate doświadczenie jak na swój wiek. Powiem Ci, że komputer robi to samo z człowiekie, także pókiś młody, to ograniczaj się w dostępie do sieci. Potem będziesz tak jak ja, gruby, garbaty, zarośnięty i pomarszczony od promieniowania
diem Opublikowano 18 Maja 2009 Opublikowano 18 Maja 2009 Ja na bwin.com , glownie poker, obstawialem rowniez jednak dalem sobie spokoj. Wszystko idzie dobrze poki nie dasz sie uniesc emocjom. Kolega skorzystal z bardzo fajnej opcji - zablokuj moje konto Na Unibecie gram turnieje w pokera ale juz zadko. Jesli chcesz to wysle Ci zaproszenie, dostaniesz przy wplacie 40zl dodatkowe 40 i 30$ na pokera z tego co widze.
karlem Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 ...będziesz tak jak ja, gruby, garbaty, zarośnięty i pomarszczony od promieniowania O, Panie, a co ja mam powiedzieć? :twisted:
-==PEGAZ==- Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 Ja przeszedłem na kolejny etap. Jestem siwy, łysy i mam cylindry na oczach (no na jednym, ale za jakiś czas to kto wie) :lol2: :lol2: :lol2:
upgrayedd Opublikowano 19 Maja 2009 Opublikowano 19 Maja 2009 14 lat nałogowy hazardzista :mrgreen: wiek nie ma nic do tego. z moich dzisiejszych wniosków większy wpływ mają tu: otoczenie, łatwy dostęp do tego typu gier, chęć zaszpanowania przed innymi i najważniejsze - dzisiaj młodzież ma za dużo pieniędzy - jak nie wydają ich na piwo, papierosy czy słodycze, to wydają na takie rzeczy jak ja. niestety, ale tak to już dzisiaj jest :evil:
ECO400 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 wiek nie ma nic do tego. z moich dzisiejszych wniosków większy wpływ mają tu: otoczenie, łatwy dostęp do tego typu gier, chęć zaszpanowania przed innymi i najważniejsze - dzisiaj młodzież ma za dużo pieniędzy - jak nie wydają ich na piwo, papierosy czy słodycze, to wydają na takie rzeczy jak ja. niestety, ale tak to już dzisiaj jest :evil: zależy kto ma tyle pieniędzy... ja jak mam jakiś grosz to ide i kupuje coś do mojego hobby a jak mam ich troche wiecej to inwestuje w handel
ECO400 Opublikowano 20 Maja 2009 Opublikowano 20 Maja 2009 ECO400, jaki handel? żywym towarem... taki żarcik a tak naprawde to handel przydrożny głównie owocami np. w tym tygodniu handluje truskawką a jak sie zaczną czereśnie to czereśniami
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.