From_heaven Opublikowano 18 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2009 Nareszcie trochę więcej czasu, żeby odpalić mojego akrobata. Trochę go zmodyfikowałem, czyli dorobiłem wieżyczkę jak w czołgu, żeby kamerka była wyżej. Od razu poprawa, wreszcie widać gdzie się leci. A skoro widać dobrze, to wreszcie trzeba się było zmierzyć z tymi diabelskim słupami przy drodze, które tak straszyły mojego świętej pamięci EG. Na nartach jeździć lubię, więc i w FPV trzeba było spróbować slalomu :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel95 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 a gdzie jest take ładne lotnisko? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
From_heaven Opublikowano 19 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Pod obserwatorium astronomicznym na Orlej (Bielany). http://justlookdownabit.blogspot.com/2008/09/farm.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.