Manolo18 Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Stało się Już dawno planowalem się zarejestrowac. Wreszcie mogę korzystać w pełni z tego forum. Jestem Mati, latanie rc zacząłem w zeszłym roku czyli niedawno. Obecnie latam wciąż moim pierwszym modelem rc Easy Pigeon (motoszybowiec) :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 No witamy kolege z pobliska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madrian Opublikowano 19 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2009 Stało się Już dawno planowalem się zarejestrowac. Wreszcie mogę korzystać w pełni z tego forum. Jestem Mati, latanie rc zacząłem w zeszłym roku czyli niedawno. Obecnie latam wciąż moim pierwszym modelem rc Easy Pigeon (motoszybowiec) :mrgreen: Tym co nie chce 5m przelecieć? :wink: Witamy i życzymy sukcesów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.