czhomik Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Witam poszukuje przedni panel do aparatury Graupner Mc12.Mój stary pękł mi przy antenie..Proszę o pomoc gdzie mogę go kupić? ewentualnie może ktoś posiada taki na sprzedaż??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motyl Opublikowano 17 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Wstaw foto będzie lepiej widoczne. jesli to tak pękło jak myśle to da się naprawic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 17 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2007 Znaczy sie pekniete dwie częsci juz dokleiłem wiec juz jest lepiej , instruktor modelarni wytoczył mi taki nakładke na miejsce pękniecia jednak antena jak jest rozłożona to dziwnie lekko sie buja;/a śruba jest dokrecona w apce ;/ czy to jest normalne ?i teraz niewiem czy ta moja nakładka nic niedała ze antena sie buja czy to jest dobrze a niechce zeby to dalej mi pękało. może znacie inne lepsze pomysły na naprawę ?? Pękniecie wyglada tak : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 To pięta Achillesowa starych Graupnerów. Najczęściej naprawia się poprzez laminowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 18 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2007 Mam MC-14 i odrazu zauważyłem problem z mocowaniem anteny jak wyciągnąłem radio z pudełka pierwszy raz.To mocowanie to zdecydowanie debilny pomysł.Muszę zawsze myśleć o antenie jak wypuszczam model z ręki.Taka obudowa w serwisie Graupnera kosztowła by pewnie z milion euro, ceny orginalnych akcesorii do MC są koszmarne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.