Paweł Rzedzicki Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 http://www.vimeo.com/4728250 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 I nawet się obrócił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Wokół osi. Wtedy nie obrócił, bo ie było powiedziane o którą oś chodzi :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubk Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Witam, podoba mi się to latanie, roll już fajnie Ci wychodzi, teraz można go ćwiczyć w kółeczko przed sobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Nie wiem dlaczego ale jak go nie nagrywałem w następnych lotach latał LEPIEJ, efektowniej Nawet miałem małe pretensje do Pawła .... :evil: Paweł - trema przed kamerą czy co?? :ble: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rabbitlkr Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 No to nie pozostaje mi nic innego jak tylko nagrać swój nowy film. Bo ten poprzedni mnie drażni jakoś dziwnie :ble: Niech tylko dotrze do mnie drewniane śmigło ZDZ a wtedy na pewno coś się skręci, kto wie może nawet tez obróci się wokół osi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin133 Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 No to nie pozostaje mi nic innego jak tylko nagrać swój nowy film Będą - pomału druga sprawa to montaż - wolicie jak jest to składanka z najlepszych urywków czy cały niemontowany lot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 20 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Trema raczej nie, ale jak się staram, to wychodzi gorzej, niz jak latam dla samego latania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 20 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2009 Niemontowany film pokazuje prawdziwe umiejetnosci pilota. Jesli montujemy to wycinamy bledy prawda? 5/10:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 A widziałeś jakies cięcia? :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 wolicie jak jest to składanka z najlepszych urywków czy cały niemontowany lot? pytanie -> odpowiedz;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 21 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Pytanie: widziałes w moim filmie cięcia? Odpowiedź może być tylko jedna: "tak" bądź "nie" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 To i ja sie postaram skręcic jakis film co prawda małym modelem ale zawsze coś rolla moge zrobic na granicy z ziemią byle tylko silnik pykał jak trzeba ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwijatkowski Opublikowano 21 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2009 Nigdzie nei napisalem ze widze ciecia w Twoim filmie. Odpowiedziałem jedynie Marcinowi na pytanie dotyczace formy filmu. Piszac innymi slowy stwierdzilem ze wole filmy niemontowane gdyz pokazuja w sposob jednoznaczny umiejetnosci pilota. Na podstawie tego filmu masz u mnie 5 w 10-stopniowej skali. Przepraszam ale reszta chyba za pierwszym razem zaskoczyla o co mi chodzi. Odpowiedz z kolei na Twoje pytanie brzmi: nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 22 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2009 Dziękuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Tamten link umarł, jest nowy, z muzą wg moich sugestii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Te tłumiki powinny byc wycofane z produkcji :devil: chodzi jak kosiarka i muzyki nie słysze wez to wyrzuc do kosza a wstaw tam zwrotny tłumik i dorzuc jakis dym :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Rzedzicki Opublikowano 4 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Mam w :ass: kanistry i dymy. Mocy jest aż nadto a masa miodzio. Jak nie pasi to ściszaj :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.