Skocz do zawartości

Znów polatałem moim Yakulcem

Paweł Rzedzicki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

podoba mi się to latanie, roll już fajnie Ci wychodzi, teraz można go ćwiczyć w kółeczko przed sobą :D

Opublikowano

Nie wiem dlaczego ale jak go nie nagrywałem w następnych lotach latał LEPIEJ, efektowniej :)

Nawet miałem małe pretensje do Pawła .... :evil:

Paweł - trema przed kamerą czy co?? :ble:

Opublikowano

No to nie pozostaje mi nic innego jak tylko nagrać swój nowy film. Bo ten poprzedni mnie drażni jakoś dziwnie :ble: Niech tylko dotrze do mnie drewniane śmigło ZDZ a wtedy na pewno coś się skręci, kto wie może nawet tez obróci się wokół osi :D

Opublikowano
No to nie pozostaje mi nic innego jak tylko nagrać swój nowy film

Będą - pomału :) druga sprawa to montaż - wolicie jak jest to składanka z najlepszych urywków czy cały niemontowany lot?

Opublikowano

To i ja sie postaram skręcic jakis film co prawda małym modelem ale zawsze coś rolla moge zrobic na granicy z ziemią byle tylko silnik pykał jak trzeba ;D

Opublikowano

Nigdzie nei napisalem ze widze ciecia w Twoim filmie. Odpowiedziałem jedynie Marcinowi na pytanie dotyczace formy filmu. Piszac innymi slowy stwierdzilem ze wole filmy niemontowane gdyz pokazuja w sposob jednoznaczny umiejetnosci pilota. Na podstawie tego filmu masz u mnie 5 w 10-stopniowej skali. Przepraszam ale reszta chyba za pierwszym razem zaskoczyla o co mi chodzi. Odpowiedz z kolei na Twoje pytanie brzmi: nie.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Te tłumiki powinny byc wycofane z produkcji :devil: chodzi jak kosiarka i muzyki nie słysze :D wez to wyrzuc do kosza a wstaw tam zwrotny tłumik i dorzuc jakis dym :mrgreen:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.