utopia Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 http://www.allegro.pl/item643976901_cessna_1_3m_z_artexu_do_dokonczenia.html zastanawiam się dlaczego Artex nie umieścił tej cessny w swojej ofercie :devil: nie ma to jak dobry opis aukcji ........ zaraz się dowiemy że wilga to nie wilga tylko cessna bo dostaliśmy licencję gdy przyjęliśmy od hamerykańców "jaszczompy" ( ef cośtam ) edit : heh w sumie co ja się dziwię własnie TV pokazała ofertę marketu "altana ogrodowa" - dwa smaki po 100 gram :rotfl: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Hmm. Nie widać w opisie słowa cessna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 A było ... mogę potwierdzić. Cessna 1,3 z artexu. Chyba ten ktoś jest na naszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 Witam Też widziałem, że było opisane jako Cessna ze stajni Artex i zastanawiałem się kiedy ją zrobili lub robili. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 ...tytuł aukcji na pasku: http://www.allegro.pl/item643976901_cessna_1_3m_z_artexu_do_dokonczenia.html - nie da się ukryć, że Cessna :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El-Diablo Opublikowano 23 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 widzę że sporo osób obserwuje alledrogo - potwierdzam też, tak było napisane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 23 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2009 było było zaraz powinienem dostać informację z allegro o zmianie w opisie bo dodałem aukcję do obserwowanych ... na drugi raz zapiszę obraz strony :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.