Patryx Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Witajcie. Interesuje mnie, czy ktoś z was chodzi posterować swoją maszyną na lotnisku w Aeroklubie Krakowskim Za może miesiąc dokonam zakupu samolotu, i będę tam jeździł bo mam tam ok. 15 minut drogi. Oczywiście jest też wielki pas startowy na lotnisku w Krakowie (Lotnisko Rakowice-Czyżyny) w Nowej Hucie, ale tam lotnisko jest "twarde" i samolot szybko się może rozbić... . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andych Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 Tak, a ziemia jest miękka. Różnica taka, że tam szczątki pozamiatasz, a z ziemi będziesz musiał wykopywać. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pppd Posted May 27, 2009 Share Posted May 27, 2009 W Pobiedniku możesz jeszcze za rozbicie modelu zapłacić Tj. za latanie niby, rozbicie będzie gratis A poważnie to zdecydowanie nie polecam Czyżyn jako miejsca pierwszych startów. Przy braku panowania nad modelem pobliska ul. Bora Komorowskiego jak i rzesza spacerowiczów, motocyklistów itd. na pewno nie pomoże. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tytan12 Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Allle,On kupuje samolot :jupi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Callab Posted May 28, 2009 Share Posted May 28, 2009 Interesuje mnie, czy ktoś z was chodzi posterować swoją maszyną na lotnisku w Aeroklubie Krakowskim Pewnie ktoś chodzi, a nawet jeździ. A o co konkretnie chciałeś zapytać? Byłem tam tydzień (prawie) temu i będę w tę sobotę - będą zawody F3J/M i nie tylko. Skoro masz niedaleko to przyjdź/przyjedź, pooglądaj, pogadaj z uczestnikami imprezy. Zorientujesz się co i jak :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.