radek872 Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Coś w wiekszym wymiarze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karlem Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 ...gość chyba nie lata na codzień transportowcem :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 nono nieźle to sie nazywa CARGO PLANE hehe ale widziałem filmik z wiekszym modelem... chyba B24 o ile pamiętam dobrze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 nono nieźleto sie nazywa CARGO PLANE hehe ale widziałem filmik z wiekszym modelem... chyba B24 o ile pamiętam dobrze... B29...ale blisko byłeś EDIT A tu B52 ( crash) 1.30 min filmu.....wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
specyfick Opublikowano 31 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2009 Ten wypadek B52 to typowe. W samolotach tej klasy 1:1 to typowe jak po ostrym zakręcie i przechyle samolot wali się na skrzydło i ląduje w lesie. Jest kilka dobrze udokumentowanych kraks właśnie tego typu. Można powiedzieć że lot makietą i kraksa idealne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin81 Opublikowano 24 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Myślę, że w temacie się mieści Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.