yooozek Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Cześć. Lubię wszystko, co lata, oprócz gołębi, dlatego wpadłem tutaj. Kto wie, może zostanę na dłużej. Nabyty ASW-28 Pelikana (RTF). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utopia Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witamy . Jak wejdzie w krew to hobby to już przepadłeś i zostaniesz z nami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzylas Opublikowano 1 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yooozek Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 No już przepadło. Polatałem trochę elaporowym ASW-28 i ... porwało mnie, z butami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.