pedro Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Witam wszystkich Mam pytanie odnosnie tej wlasnie aparatyry. Czy istnieje mozliwosc zmiany sterowania, chodi mi o to zeby drazek od obrotow silnika(gaz) byl pod lewym kciukiem, a nie tak jak teraz pod prawym. Czy jest to mozliwe do zrobienia? :roll:
diem Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Szkoda ze nie napisales o jaka aparature Ci chodzi. Generalnie jest mode1 - gaz po prawej i mode2 - gaz po lewej i nie ma tu znaczenia czy jestes lewo czy praworeczny, kwestia przyzwyczajenia.
robert_s86 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jest możliwe ale nie na każdej. Podaj model jaki posiadasz bo wróżek na forum nie ma :wink: Diem chyba razem pisaliśmy
Ładziak Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Nazwa jest podana w opisie tematu (trochę niezręcznie): Graupner x412.
diem Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 To poprosimy o poprawienie bo "podpis" widac tylko i wylacznie w menu danego dzialu Co do pytania to musialbys otworzyc ta aparature i posprawdzac czy sa jakies przelaczniki mode. Tak to wyglada w przypadku e-sky'a - opis Motylastego. http://www.tbm.lasowice.net/warszt_3.html#warsztat6
pedro Opublikowano 2 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 2 Czerwca 2009 tak jak napisal Ładziak jest to model: Graupner X-412 Własnie kwestia przyzwyczajenia... Wydaje mi sie ze dla prawo recznych lepiej zeby drążek (gazu) był po lewej stronie bo mniej go sie uzywa, ale to tylko tak mi sie wydaje. Dzięki za podpowiedz
marcin133 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jest aparatura co się nie da tego zrobić? Można przecież przełożyć grzechotkę i potencjometry wraz z trymerami. Soft zostaje jak jest. Jedyny problem to możliwość przełożenia grzechotki
Cocpit Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Soft zostaje jak jest Nieprawda,trzeba zdjąć zworkę będzie mode 1 z zworkom mode 2.Zworka jest na płytce poniżej.Przełożyć tylko grzechotkę i sprężynkę.Po lewej stronie jest dioda zabezpieczająca można ja zmostkować.Będziesz mógł używać ładowarki komputerowej lub innej z delta pik.Ładować tylko prądem max 0,8A!!! nie więcej. Tyczy się akku dobrej jakości o pojemności przynajmniej 1600mAh.
marcin133 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Opublikowano 2 Czerwca 2009 Jest możliwe ale nie na każdej Jest aparatura co się nie da tego zrobić? Można przecież przełożyć grzechotkę i potencjometry wraz z trymerami. Soft zostaje jak jest. Jedyny problem to możliwość przełożenia grzechotki Soft zostaje jak jest Nieprawda,trzeba zdjąć zworkę będzie mode 1...... Cocpit - teraz czytelniej :?:
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.