Skocz do zawartości

yak 54 i wielka bitwa kreciska

Maciej Ritmann

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wczorajszy dzien eanek 7 przed praca. Zapakowalem yaka do auta i pojechalem polatac. Przed startem szybki test czy wszystko jest...dzialajace i rozped iiiiii w gore. Latam latam jakies hmm 10 minut. Nagle yaczek robi przechyl na skrzydlo i na plecy i pikuje w ziemie. Jak wysoko bylo? Nie wiem troche wyzej niz druty wn. Zdazylem jedynie wylaczyc silnik i podciagnac troche. Nie dalo to jednak efektu ratunkowego. Runal na ziemie, rzucilem sie biegiem do niego. Jakis kundel mi pod nogami przelecial. Gdy dobieglem zobaczylem co nastepuje: silnik wisi na kablach o regla oderwany razem z lozem od epp lipol w trawie macha kabelkami smiglo na cale szczescie cale. ze lzami w oczach wzialem wszystko pod pache i pojechalem do pracy ulladajac sobie w glowie plan odbudowy. Mocno nadwyrezonego korpusu.

Zdjec po kraksie nie mam, zapomnialem zrobic poprostu.

Ps:przepraszam za brak polskich znakow pisze n telefonie i nie umiem ustawic polskich liter. Moze podpowiecie mi jak dosztukowac urwany silnik!?

Opublikowano
Moze podpowiecie mi jak dosztukowac urwany silnik!?

silnik czy modelu kawałek ?? :P pasowało by jakieś zdjęcia wstawić bo nie wiemy jak to na prawdę wygląda ... jak się da i są wszystkie części to na kropelkę i w góry a jak nie to dosztukować epp a jak nie masz to jakiegoś depronu czy coś .... jak się będzie słabo trzymać to można jakiś pręcik węglowy wpuścić itp..........lepiej by było zobaczyć to na zdjęciu :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.