pilot Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Nie bardzo wiem gdzie to umieścić więc może tu będzie dobrze. Czy ktoś byłby chętny na zestaw modelu YAK 55 50E opisanego w tym wątku YAK ? Jeśli tak proszę o kontakt na PW. Ściągam taki model dla siebie i pewnie byłaby możliwość ściągnięcia dodatkowej sztuki. Cena myślę sporo atrakcyjniejsza niż w polskich sklepach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 A jaka będzie cena orientacyjnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 To samo pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Wiem, że cena istotna ale na razie szczegółów nie znam. Wszystko zależy od ceny zaoferowanej przez dostawcę i kursu waluty. Myślę, że 700 zł. nie powinno przekroczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boogie Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ostatnio placilem 728 w Warszawie od reki. http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p2749,yak-55-arf-haikong-model Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pilot Opublikowano 3 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Ostatnio placilem 728 w Warszawie od reki.http://www.sklep.modelarnia.pl/index.php?p2749,yak-55-arf-haikong-model Ale ja nikogo nie namawiam To tylko wstępne zapytanie i może się okazać, że cena z wysyłką do odbiorcy nie przekroczy 700 zł. A nie każdy mieszka w W-wie i może go sobie odebrać w sklepie likwidując w ten sposób koszt przesyłki. Jak coś dokładniej będzie wiadomo to podam gdzie można zakupić i każdy sam zdecyduje Może się też okazać, że oferta z ciekawych trafi do nieciekawych albo zostanie całkiem usunięta jako nieatrakcyjna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 3 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2009 Skąd ściągasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.