piotr22 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam. Mam problem z wyborem serw do szybowca pelikan . Jak narazie zastanawiałem sie nad tymi : Tower Pro SG91R ale nie jestem pewien czy będą dobre. Proszę powiedzieć czy serwa o takiej mocy dadzą rade (idą one na ster wysokości i kierunku). Z góry dziękuje za odpowiedzi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki0506 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Jeżeli chcesz włożyć Tower Pro SG91R to ok. Ja bym włożył 2 HS-322HD lub inne . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojcio69 Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Witam Serwa Tower Pro SG 90 miałem w Easy Glider, teraz w Elektro Junior S od Graupner'a mam włożone 4 szt. (kierunek, wysokość 2x lotki) Tower Pro SG 91R i spokojnie dają sobie radę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Jerzy Markiton Opublikowano 4 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2009 Dadzą, dadzą rady, spokojnie. To masz trochę na wyrost nawet ale w tym przypadku od przybytku głowa nie boli. Warto mieć świadomość, że cena jest proporcjonalna do jakości. Natomiast do Pelikana JR DS 368 też bym nie wkładał. Jak masz w szufladzie leżeć standardy to włóż, nie odczujesz różnicy w locie a wytrzymają przy glebach co najmniej tyle samo ! Z demonem masy i miniaturyzacji daj sobie w tym modelu na wstrzymanie. - Jurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.