kuba r. Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 wszystko znajduję się pod linkiem http://www.orlik.sacz.pl/giganty_2009.php Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris13 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Byłem osobiście widziałem, podziwiałem i polatałem Zawody naprawdę udane. W przyszłym roku tez będę Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba r. Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 no miejmy nadzieję że będziesz i że będzie jeszcze więcej zawodników, szczególnie kategoria do 4kg kuleje jeśli chodzi o ilość zawodników :/ no i akrobacja, ale tutaj koszt jest trochę większy więc bardzo nie jestem zdziwiony ... myślę że te wszystkie Discusy, Ventusy, Cobry 2.6m itp. przyjadą za rok :rotfl: i nie tylko oni skoro koledzy z Gdańska przyjeżdżają zazwyczaj (w tym roku akurat nie było nikogo od nich :/ ale to z powodu niepewnej prognozy pogody, a okazało się że pogoda w sobotę była super ) to cała Polska powinna przyjeżdżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.