piotr22 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Witam. Chciałbym się dowiedzieć który model lepiej będzie sobie radził w powietrzu extra czy cup,który wykręci lepsze akrobacje i tym podobne. Tu są linki do obu modeli : http://modele.sklep.pl/product_info.php?products_id=1326 http://www.nastik.pl/fh-cap-232-46-brak-p-47.html Z góry dziękuje za odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meloow Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 wszysko zależy od twoich umiejęności, ale oba są fajne. podobno cap ma przypadłość do wpadania w korek ale gdzieś na forum jest to dokładnie opisane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ertman_176 Opublikowano 6 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2009 Cap moze miec problemy z sterowaniem jezeli jest oryginalny tj. o ile ma te same proporcje co oryginał. Modele wymagaja powiekszenie pow. SK i SW bo inaczej potem sa problemy z poprawnym lataniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekrut:) Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Posiadam ów model cap z linka który podałeś.Ostatnio miał oblot.Model nie przepada lata bardzo ładnie.Ląduje przy dość małej prędkości.W korek na razie nie wpadł(na razie gdyż wykonałem 3 loty).SK i SW ma duże powierzchnie i nie widzę sensu ich powiększać.Po dobrym wytrymowaniu lata jak po sznurku.Wykonany bardzo ładnie i dobrze z tym że najlepiej wzmocnić podwozie... P.S Nie wiem tylko gdzie go zakupisz....w nastiku stan niedostępny jest już od roku,ja go odkupiłem w stanie nietkniętym po zakupie od kolegi z forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radek872 Opublikowano 7 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2009 Tym Capem kolega kręcił 3D i jak na tak mały modle lata swietnie nie wiem tylko co zrobił ale złożyły sie skrzydła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.