Grzechu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 cześć dostałęm system 2.4, lipola, regiel, flash czeka, tylko lożysko mi w silniku nawaliło, ale myśląc że ośka 3mm zakupiłem sobie... zupełnie zapomniałem że ośki są 3,17... pytanie, moge użyć jakiegokolwiek pręta metalowego 3mm zamiast ośki? mam ciśnienie dziś polatać... np. śruba M3 (z tych długich, raz ciach obcięło by się główkę i można spróbować polatać?) wiem że kombinuję za bardzo ale po pół roku bez latania i patrząc na 2.4 turnigy + assan i odbiorniczek 4.5g po prostu muszę wynaleść coś co w silnik wsadzę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Znajdz starego cd-roma, rozkrec i wyciagnij dwie prowadnice ktore są dokladnie tym czego szukasz. Druga oske bedziesz mial na zapas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Poddałem się, silnik mi piszczy przy podłączonym zasilaniu i nie kręci, myślałem że to regiel bo taki dźwięk, ale nie, dobiega z silnika. Jakim cudem - nie wiem i chyba się nie dowiem (nie polatam też szybko) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diem Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Full gaz i schodz, moze jest odwrotnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alchemique Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Co to za oś 3,17 masz? Potrzebuję takiej do mojego axi. Nie chcesz sprzedać? Paweł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 od Turnigy 2213, 3.175mm, chcesz to Ci ją wyślę diem, raczej nie, myślę że po krecie coś jest nie tak w ogóle szoku doznałem jak usłyszałem że silnik piszczy (dźwiękiem jak z regla mniej więcej), a przy dotyku czuć te "coś" jakby chcial się zakręcić ale nie mógł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 8 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2009 Grzechu, zobacz czy wszystkie kable w silniku zą dobrze przylutowane - ja w dzwonku tp też miałem to ,,coś '' a jak ruszyłem kabelkiem to było ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konrad Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Po prostu nie masz gdzieś jednej fazy na siniku-sprawdź goldy i luty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.