Skocz do zawartości

Na początek

Matis 1000000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciał bym kupić jakiś model rc tak do 300zł

Myślałem nad motoszybowcem ale czy one startują z ziemi bez wyrzucania ?

Słyszałem że można nimi latać całymi godzinami wiec to by mi pasowało :)

Co mi polecacie ?

Opublikowano

W te godziny to bym nie wierzył, ale na pewno dłużej jak wszelkiej maści acrobatopodobnymi.

Temat wałkowany wielokrotnie, mógłbyś się wysilić i poszukać na forum. Niemniej pomogę i wskażę jedno z przerobionych rozwiązań, akurat model po dłuższym czasie pojawił się powtórnie w sprzedaży. Przejrzyj wątki: http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12470&postdays=0&postorder=asc&start=0 , http://pfmrc.eu/viewtopic.php?t=12944&postdays=0&postorder=asc&highlight=axn&start=0 . Ciągle uważam to za jedno z lepszych rozwiązań na początek.

Opublikowano

Nie no to jest jakis model dla dzieci, które wyciągają tatusiów do zabawkowego... tu nawet nie ma podanego profilu czy coś... Czy to w ogóle ma jakis profil? bo chyba musi skoro ma szybowac...

Opublikowano

Przeczytaj dział "Od czego zacząc". Tam masz dosłownie WSZYSTKO.

Wiele jest osób z podobnym dylematem, pomagamy im, ale wałkowanie tego samego kilka razy tylko dlatego, że komuś nie chce się przeczytac kilku tematów, jest po prostu bez sensu.

Pamiętaj:

Czytanie nie boli!!!

Opublikowano

spalina, więc na początek raczej nie. Na naszym forum wielu (?) modelarzy chwali sobie ASW-28 od pelikana. Jest tam li-pol wraz z ładowarką, silnik bezszczotkowy....poza tym wszystko, co jest potrzebne do lotu.

Gdybyś naprawdę poczytał, nie zadawałbyś takich pytań...

Opublikowano

To wybacz, ale jeśli nie chcesz bezszczotki, albo li-pola, to zapomnij o RTF.

Może kup wyposarzenie www.hobbycity.com i zbuduj RWD-5.

Opublikowano

Pytanie? Zdanie twierdzące? Naucz się pisac!!! Poczytaj, porównaj sobie z np. ASW. I proszę nie pytaj o takie banalne pytania, gdzyż jak wyżej pisałem masz wszystko na forum.

Opublikowano

Matis 1000000, Focus jest ok.

Ale przede wszystkim, zacznij czytac forum, po drugie uzupelnij swoje dane, wpisz chociaz wiek i z kad pochodzisz, znajac te dane bedzie nam latwiej z Toba rozmawiac i Tobie pomoc.

Baxter

Opublikowano

[OT] a może zaczniemy przyznawać honorowe medale za zadanie jednego z nieśmiertelnie genialnych i unikalnych pytań:

- jaki model polecacie

- czy się opłaca?

- jaki ma zasięg aparatura

- co mam kupić

- co jest lepsze

- ...

Takie drobne piętnowanie lenistwa i doping do rozruchu intelektualnego. Medale wisiały by np. przez miesiąc na awatarze odznaczonego i świadczyłyby o tym, że umiemy docenić oryginalny pomysł, nie bananalne podejście do tematu i zlewkę umysłowo-wychowawczą. Medale w wersji light w kategorii do 14 lat i w wersji heavy powyżej...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.