dawidpro92 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Nazywam się Dawid, jestem z Rawicza. Jeśli chodzi o modele to w swoim życie składałem modele z papieru, a ostatnio szybowiec. W te wakacje chciałbym zbudować RWD-5 ale jeszcze nigdy nie miałem styczności z elektroniką, dlatego czy jest jakis modelarz z Rawicza(woj.wielkopolskie), bądz okolic, lub czy ktoś takowego zna, który w razie czego mógłby pomóc?? :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gładkilot Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baxter12 Opublikowano 10 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2009 Witaj na forum. nie przejmuj sie brakiem (na razie) wiedzy modelarskiej. Jezeli umiesz czytac ze zrozumieniem tekstu, oraz szukac, znajdziesz na tym forum odpowiedzi na wszystkie Twoje pytania. Zacznij od watku RWD by Skazoo. baxter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidpro92 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 mam pytanie bo kazałem mojemu tacie wracając z pracy kupic podkład pod panele taki jasnozielony i kupil mi takie coś a wieczorem zauważylem ze to nie jest depron, poszedlem sam do sklepu i maja tam depron taki , niestety jest on 5 mm, i moje pytanie czy ten 1 mm przy budowie RWD-5 robi jakas wielka różnice??bo domyślam się ze material z pierwszego linku nie jest odpowiedni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł R Opublikowano 25 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2009 Materiał z pierwszego linku nie jest odpowiedni a ten 1 mm nie robi różnicy :wink: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidpro92 Opublikowano 16 Lipca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2009 witam prace nad rwd-5 w toku, jest już kadłub niedługo będą skrzydła i model gotowy(niedługo wrzucę fotki) w międzyczasie ciężko pracuje by uzbierać na wyposażenie i oczywiście czytam forum. I tu moje pytanie czy ktos ma może na sprzedania jakos uzuwana aparature(laser 4,laser 6 bądź flash 5 inne też mile widziane) do wydania mam kolo 200 zł na nią?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mammuth Opublikowano 17 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2009 dawidpro92, Daj ogloszenie do gieldy Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.