piotrp Opublikowano 11 Czerwca 2009 Opublikowano 11 Czerwca 2009 Zapraszam do obejrzenia mojego nowego nabytku: PESO
smootny Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Ehh ty i nie pochwaliłeś się. że oblatujesz modelik...
malinn Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mi też obiecywał loty i nigdy nie doszło do skutku ;-) zdrajca ;-)
piotrp Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 Nie bijta chłopaki. Mariuszu, sam wiesz jak u mnie kiepsko z czasem. Wieczorem jest chwila, impuls i jadę. Planuję loty w niedzielę. Może tak w Stolnie? Co Wy na to? PS - trzeba pomyśleć o Unisławiu, bo to blisko i z Chełmna i z Bydgoszczy.
smootny Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 No będzie czas jutro - ma nieżle wiać , dziś tez jest opcja niezła :] Malin sobota aktualna ?? faun 90% ready :] jeżeli chodzi o STOLNO - ja zawsze - wyjde z domu i już latam :rotfl:
malinn Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jutro jak będzie dobrze wiać z zachodu to będę w Starogrodzie.Będzie do oblatania eg-pro. Byle tylko nie padało. Niedziela też pod znakiem zapytania - pogoda na razie nie pewna. Czas i chęci do latania są.
piotrp Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Opublikowano 12 Czerwca 2009 Chopaki, informujcie mnie na bierząco poprzez telefon.
smootny Opublikowano 12 Czerwca 2009 Opublikowano 12 Czerwca 2009 Mariuszu, sam wiesz jak u mnie kiepsko z czasem. Wieczorem jest chwila, impuls i jadę. ... wtedy telefon do mnie i ja dojeżdzam ;D
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.