Mirek z Lublina Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam. Nazbierało mi się trochę różnych projektów modeli, i chciałbym części do tych modeli wyciąć za pomocą CNC. Czy znacie może jakś sprawdzony , pewny i w miarę tani adres gdzie mógłbym zlecić wycięcie tego typu elementów. Rysunki posiadam w Corelu 11 oraz DXF. Bardzo proszę o konkretne adresy o ile takie posiadacie. Do tej pory wycinałem tylko w jednym miejscu ale absolutnie nie podaję i nie polecam tego człowieka, dlatego czekam na waszą pomoc. Pozdrawiam. Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam.Przerabiałem ten problem niedawno.Jedyną firmę którą mogę polecić z czystym sumieniem. Szybko, tanio,solidnie: optipro@op.pl. http://www.szabatowski.com/forum/viewtopic.php?t=1077&start=15 Opisałem tu sposób załatwienia mojego wycinania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek z Lublina Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam. Dziękuję za odpowiedź. Właśnie znalazłem ten wątek ale już jak założyłem własny.Możesz napisać jakie mająceny czy do przyjęcia?i czy długo czekałeś na odpowiedź na zapytanie o usługę cięcia? Pozdrawiam Mirek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość slawekmod Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Cenowo jest bardzo korzystnie.Odpowiedź na pytanie o usługę otrzymałem w ciągu dwóch dni.Jakość cięcia jest wysoka i na b.dobrej jakościowo balsie. Można wysłać swój materiał i na nim tną.Paczka z wyciętymi elementami przyszła do mnie zapakowana solidnie,żeberka nie były nawet wyjęte z resztek balsy tylko do niej przyklejone taśmą papierową.Ja z usług tej firmy jestem bardzo zadowolony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirek z Lublina Opublikowano 22 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Bardzo ci dziękuję za odpowiedź. Właśnie otrzymałem odpowiedź na moje pytania z tej firmy. Myślę że i ja będę zadowolony. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.