netmaster Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Witam prosze o pomoc w oblocie modelu ok 1.8metra, dolnopłat, X-teram. mam uraz bo z winy aparatury/odbiornika - (bark kontroli nad modelem) dziewiczy lot motoszybowca graupnera 2,8 metra skonczył sie na drzewie. najlepiej ktoś z gliwic lub kedzierzyna lub okolicy gdzies na lotnisku żeby sie spotkac. poradzili mi Was chłopaki z EP-heli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skidan Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Pomoc na pewno sie znajdzie, tylko musisz przenieść ten post do odpowiedniego działu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.riese Opublikowano 12 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 Jeżeli sie ci chce to możesz przyjechado Rybnika... reszta na PW pisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmaster Opublikowano 12 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2009 troche za daleko, mam nadzije ze ktos z gliwic sie znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmaster Opublikowano 14 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 up, szukam dobrego pilota z gliwic lub okolicy który pomoże oblatać samolot. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 14 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2009 Może po prostu przyjedź z modelem,w sobote albo niedziele,na gliwickie lotnisko ale nie pod port,tylko tam z tyłu pod śmietniskiem,koło 11 praktycznie zawsze ktoś tam jest. Myślę że napewno ktoś ci pomorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmaster Opublikowano 15 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2009 chyba się zjawie w sobote moge prosic screna z np zumi gdzie sie spotykacie bo nie latałem jeszcze na tym lotnisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
khertal Opublikowano 16 Czerwca 2009 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2009 Tutaj screen Pod śmietnisko (tam gdzie latamy) dojeżdża się również od ulicy Rybnickiej,małą dróżką zaznaczoną na screenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
netmaster Opublikowano 19 Czerwca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2009 bede w sobote o 10 na lotnisku na tyłach, koło ścierzki rowerowej. (o ile nie bedzie padac) może ktos powiedziec czy też bedzie zebym z tym samolotem sam tam nie był ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.