Gordon Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witam nazywam się Bartek Śliwa , na innych forach równiez wystepuje jako gordon. Zostałem zaproszony na to forum za co dziękuje, jak narazie wydaje sie miec przyjazniejsza forme od ostatnio poupadajacego innego forum Co do modelarstwa , bawie sie juz chyba 6 lub 7 rok. Moimi najwiekszymi osiągnieciami jak narazie jest : 2 miejsce indywidualne w MP 2006 w S8D(rakietoplany RC) 2 miejsce drużynowo w MŚ 2006 w Kazachstanie w S8D Jestem rówiez autorem planów do balsowych modeli elektryków: Laser 3D 90cm rozpietosci PZL-104 Wilga 1:9 Edge 540 1:10 PZL p.11 1:10 PZL-37B "Łoś" 1:12 Aktualnie zaczynam swoja zabawe z DLG, kończąc swoje SuperGee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Witaj na forum! Czy możesz coś więcej powiedzieć o swoich modelach (mnie przede wszystkim interesuje PZL 11 i 37 ) Pozdrawiam Tomek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEQ Opublikowano 21 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2007 Hej Witamy na forum ! A może powiesz dokładniej z jakiej części ślicznego miasta Krakowa jesteś ? Ile masz lat czym się zajmujesz ? Mam nadzieję że współpraca na tym forum będzie owocna w liczne modele które będę miał szanse zobaczyć na własne oczęta ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 No witaj Gordon pochwal sie tym 11c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arti61 Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 Witam Ciebie, i mam nadzieję że na tym forum będziesz czuł się dobrze Artur ze Szczecina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapier Opublikowano 22 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2007 CZesc Gordon. Moze polatamy w sobote w Bodzowie?MAsz szybowczyk ten co mi kadlub podkupiles :evil: a w sobote ma wiac idealnie od wschodu wiec szykuje sie miodzio latanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
extream Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Witaj gordon !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-==PEGAZ==- Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Hejka ! Jak tam cessna ? Ja właśnie buduję drugą i tym razem będzie z lotkami ale bez wzniosu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wieczu Opublikowano 23 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2007 Czesc Bartek nareszcie tutaj dolaczyles. PS. Przerwalem prace nad wilga. Co do katu belki ogonowej to jest ok:) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czhomik Opublikowano 27 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2007 Witaj Gordon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz Opublikowano 30 Marca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2007 Cześć Gordon! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.